Brighton

Brighton är en cocktail av sprudlande, urbant liv och strandens lugn, ett idealiskt resmål för att studera affärsengelska och att njuta av en fantastisk miljö vid kusten, på mindre än en timme från London.
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Brighton

Brighton uppvisar en otroligt heterogen kombination av stilar och levnadssätt. Ett komplext lapptäcke av fyra seklers historia och arkitektoniska stilar, på vilket det moderna livet blommar ut, på samma gång lugnt, semesteraktigt, sofistikerat och festglatt. Den viktiga tredje sektorn - finansiell och kommersiell service – trängs med de mycket dynamiska, skapande verksamheterna, nya media, bioteknik, hälsovård och miljöteknologi. Den gamla fiskebyn har transformerats till en sjudande och kosmopolitisk stad som erbjuder folk ur alla yrken att förbättra sin engelska på bästa möjliga villkor. Hudratals pubar och diskotek, den berömda klapperstenstranden, Brighton Pier och Royal Pavillon, drar till sig en bred publik speciellt under veckosluten.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.