Dublin

Stor på grund av sin trivsamma karaktär, men medvetet intim, erbjuder den irländska huvudstaden en afärsmiljö som levt upp genom dess återfunna dynamik. Här diktas det engelska språket vid dagliga möten och utbyten
 
Dublinbornas gästfrihet är legendarisk. Odödliggjorda i James Joyces mästerverk, visar invånarna i Dublin alltid ett öppet sinne och en uttalad litterär känsla. Att utforska staden till fots är det bästa sättet att få kontakt med lokalbefolkningen, att upptäcka den georgianska arkitekturen, de autentiska pubarna och de många restaurangerna, konstgallerierna och utomhuskaféerna. Varje kväll på Temple Bar intar partyfolket kvarteret och gör det till en festplats. Staden är populär hos multinationella företag och ska just erbjuda dem ett hamnkvarter kallat ”Silicon Docks”. Efter en djup kris som burits med värdighet lyfter sig Dublin på nytt upp bland Europas mest eftertraktade städer.
Läsa mer

Se vårt urval av skolor för Engelska - Dublin

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.