ELS

På Eckerd College magnifika campus kommer vår partnerskola att tjusa dig med sina fantastiska installationer och unika läge. Hos ELS är lektionerna i engelska koncentrerade runt förståelse och assimilation av språket. Lärarna nöjer sig inte med att endast undervisa, utan agerar som coacher för de utländska studenterna. Efter lektionerna kan du dra nytta av universitetsbiblioteket, eller delta i programmet ”conversation partners” som erbjuds av skolan för att du ska kunna praktisera språket under avspända former med stadens invånare. Tack vare de starka banden som skolan har till Eckerd College har du möjlighet att integrera dig fullt ut i campuslivet, gå på öppna universitetsföreläsningar eller genomgå en utbildning för att få ett universitetsdiplom i ”International Business”, ”International Relations”, eller i ”Global Affairs”.

Pluspunkter

 
ELS
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Autentiskt amerikanskt campus i sydvästra Florida
  • Dynamiska kurser med tillval ”conversation partners” och ”university certificate”
  • Otaliga möjligheter til sport på campus
  • En unik erfarenhet av universitetsliv i USA

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Ackrediteringar

ACCET
esl accet accreditation
AAIEP
esl aaiep accreditation

Studenternas nationaliteter

      Colombia
      Japan
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Värdfamiljerna bor på kort avstånd från campus (till fots eller per cykel), eller litet längre bort (i dessa fall inkluderas transport till och från campus morgon och kväll) och välkomnar de internationella studenterna enligt den amerikanska traditionen: med öppna armar. Du får 14 måltider per vecka och deltar i din värdfamiljs dagliga liv. Total fördjupning i språket och i den amerikanska kulturen garanteras!

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)