ELS

På Eckerd College magnifika campus kommer vår partnerskola att tjusa dig med sina fantastiska installationer och unika läge. Hos ELS är lektionerna i engelska koncentrerade runt förståelse och assimilation av språket. Lärarna nöjer sig inte med att endast undervisa, utan agerar som coacher för de utländska studenterna. Efter lektionerna kan du dra nytta av universitetsbiblioteket, eller delta i programmet ”conversation partners” som erbjuds av skolan för att du ska kunna praktisera språket under avspända former med stadens invånare. Tack vare de starka banden som skolan har till Eckerd College har du möjlighet att integrera dig fullt ut i campuslivet, gå på öppna universitetsföreläsningar eller genomgå en utbildning för att få ett universitetsdiplom i ”International Business”, ”International Relations”, eller i ”Global Affairs”.

Pluspunkter

 
ELS
1 / 10

Pluspunkter

  • Autentiskt amerikanskt campus i sydvästra Florida
  • Dynamiska kurser med tillval ”conversation partners” och ”university certificate”
  • Otaliga möjligheter til sport på campus
  • En unik erfarenhet av universitetsliv i USA

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

ACCET
esl accet accreditation
AAIEP
esl-aaiep-accreditation

Studenternas nationaliteter

      Colombia
      Japan
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Värdfamiljerna bor på kort avstånd från campus (till fots eller per cykel), eller litet längre bort (i dessa fall inkluderas transport till och från campus morgon och kväll) och välkomnar de internationella studenterna enligt den amerikanska traditionen: med öppna armar. Du får 14 måltider per vecka och deltar i din värdfamiljs dagliga liv. Total fördjupning i språket och i den amerikanska kulturen garanteras!

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.