ESL Junior language courses Brighton College 9 17

Brighton College (9-17)

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Brighton College (9-17)

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Brighton College (9-17)

Detta program går inte under 2021. Vänligen kontakta oss för mer information.

Kurscentret ligger i en magnifik byggnad, 10 minuters promenad från Brightons centrum, i en grönskande, trygg och varm omgivning … i hjärtat av den engelska utbildningsvärlden! I de moderna klassrummen, utrustade med pedagogiska hjälpmedel av hög kvalitet, månar lärarna om sina studenter. Du kommer att uppskatta tennisbanorna, anläggningarna inomhus och utomhus för sport, samt den utmärkta matsalen. En teatersalong, liksom gemensamma utrymmen med TV ger dig tillfälle till trevliga stunder med dina nya vänner från hela världen. Vårt campus har bevakning dygnet runt och erbjuder allt det bästa som Brighton har - det är bara att ta för dig!

Pluspunkter

 
Brighton College (9-17)
1 / 10
prev
next

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Residens

Residence Brighton College accommodation gallery

På själva campusområdet bor du på ett utmärkt residens, bestående av enkelrum, dubbel- eller trippelrum, och delar badrum och gemensamma utrymmen med de andra deltagarna. Det är ett gyllene tillfälle att lära känna ungdomar från andra kulturer - och att öva dig i engelska efter lektionerna. Lakan tillhandahålls och byts en gång i veckan, men du tar med dig egna handdukar. Städning sker varje dag av de gemensamma utrymmena och en betaltvättstuga får disponeras en gång i veckan. Du intar dina tre dagliga måltider (lunchkorg på utflyktsdagarna) i den vackra matsalen på residenset. Ta vara på detta unika ställe och känn dig som hemma - samtidigt som du njuter av den verkligt brittiska atmosfären på resmålet för din språkresa.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Brighton language stay
Andra skolor i området
Brighton
ESL Junior language courses Brighton Campus 10 17 years
Brighton
Brighton Campus (10-17)
 
junior language courses brighton with a host family 13 17 years esl
Brighton
Brighton i värdfamilj (13 - 17 år)
 
ESL Junior language courses London City Campus 13 17
London
London City (13-17)