ESL Junior language courses Brighton College 9 17

Brighton College (9-16)

Brighton College (9-16)

(30/6 - 28/7 2024)

Kurscentret ligger i en magnifik byggnad, 10 minuters promenad från Brightons centrum, i en grönskande, trygg och varm omgivning … i hjärtat av den engelska utbildningsvärlden! I de moderna klassrummen, utrustade med pedagogiska hjälpmedel av hög kvalitet, månar lärarna om sina studenter. Du kommer att uppskatta tennisbanorna, anläggningarna inomhus och utomhus för sport, samt den utmärkta matsalen. En teatersalong, liksom gemensamma utrymmen med TV ger dig tillfälle till trevliga stunder med dina nya vänner från hela världen. Vårt campus har bevakning dygnet runt och erbjuder allt det bästa som Brighton har - det är bara att ta för dig!

Studenter under 16 år kan maximalt boka fyra veckor.

Pluspunkter

 
Brighton College (9-16)
1 / 10

Pluspunkter

  •  
  • Lätt att ta sig till London och resten av landet
  • En plats vid havet för studenter som vill utöva vattensporter och slappna av efter lektionerna
  • En traditionell brittisk internatskoleupplevelse kombinerad med en varierad blandning av studentnationaliteter året runt
  •  

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation
English UK partner agency
esl english uk partner agency accreditation

Studenternas nationaliteter

      Italien
      Spanien
      Israel
      Frankrike
      Portugal
      Schweiz
      Grekland
      Japan
      Marocko

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens

Residence Brighton College accommodation gallery

På själva campusområdet bor du på ett utmärkt residens, bestående av enkelrum, dubbel- eller trippelrum, och delar badrum och gemensamma utrymmen med de andra deltagarna. Det är ett gyllene tillfälle att lära känna ungdomar från andra kulturer - och att öva dig i engelska efter lektionerna. Lakan tillhandahålls och byts en gång i veckan, men du tar med dig egna handdukar. Städning sker varje dag av de gemensamma utrymmena och en tvättservice erbjuds av residenset en gång i veckan. Du intar dina tre dagliga måltider (lunchkorg på utflyktsdagarna) i den vackra matsalen på residenset. Ta vara på detta unika ställe och känn dig som hemma - samtidigt som du njuter av den verkligt brittiska atmosfären på resmålet för din språkresa.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.