Språkresor i Dublin, Irland

Dublin, republiken Irlands huvudstad och främsta hamn, är innestaden för de unga. Av den festglada och välkomnande befolkningen är 40 % under 20 år.

Se vårt urval av skolor för - Dublin

 • Lägg till i favoriter

  Vad är det som gör vår partnerskola till en så fantastisk plats för att studera engelska i Dublin? Till...

  För närvarande finns 3 specialerbjudanden

  Från 3000 SEK
  288 EUR för 1 vecka
Dublin har haft ett anmärkningsvärt kulturellt och ekonomiskt uppsving under de senaste åren. Den lever till rytmen av musikaliska och konstnärliga skapelser och är numera erkänd som en av de ledande kulturhuvudstäderna i den engelskspråkiga världen. Du kommer att få svårt att hinna besöka det stora överflödet av teatrar, konstgallerier, historiska platser och museer. Trots sin storlek, som närmar sig en miljon invånare, inklusive förorterna, har varje stadsdel behållit sin karaktär och känsla av småstad och brokig folklore. Besök ”Temple Bar”, som är den mest hajpade av dessa, för att värma upp hjärnan och dricka en Guinness innan du går till någon av alla livekonserter i staden. Gå längs de myllrande gatorna och du kommer absolut att njuta av tillvaron i denna varma och livliga stad. Irlands milda och fuktiga klimat gör att man kan komma hit när som helst på året för att upptäcka de böljande kullar och låga berg som täcker ön.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.