Språkresor i Buenos Aires, Argentina

Nostalgi och kosmopolitisk ambition lever sida vid sida i Buenos Aires. Tidigare var detta en blomstrande storstad i europeisk stil, som därefter måste foga sig under en militärdiktatur och varit offer för flera ekonomiska kriser, men som alltid har lyckats ta sig på fötter igen.
Staden har inte förlorat sin stolthet eller sin elegans, som förkroppsligas i tangodansarnas flödande rörelser, fotbollsspelarnas skicklighet, kreativiteten hos den nya generationens formgivare och nyskapande musiker, hos restaurangägarna, modeskaparna, poeterna och författarna. Buenos Aires utstrålar en charm som gör att staden inte kan jämföras med någon annan. Känslan av Paris med ett stråk av Sydamerika, Rom med litet Sicilien, Miami med ett intryck av tropikerna. Gardels röst ekar fortfarande i folks minnen medan legenden om Evita svävar över Recoletakyrkogården. De galna mödrarna på Plaza de Mayo har dock slutat med sitt marscherande. Buenos Aires har varit skådeplats för alla stora händelser i Argentina – från triumf till nederlag och vice versa. Staden bär stolt spåren av sin historia och är redo att dela med sig av både glädje och sorg. Idag är den ett kosmopolitiskt centrum, öppen för alla idéer och nya impulser. Här äter du det allra bästa köttet. De mest rörande av alla danser ser du här och ingen annanstans. Här kan du beundra de mest varierade arkitektoniska mikrokosmos. Och här läser du även den mest passionerade moderna litteraturen. Låt dig svepas med i den känslostorm som styr denna stad. Nu och för alltid.
Läsa mer

Se vårt urval av skolor - Buenos Aires

 • Lägg till i favoriter

  I en imponerande, nyrenoverad, historisk byggnad, ligger vår partnerskola i hjärtat av den argentinska...

  Från 2595 SEK
  260 USD för 1 vecka
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.