Språkresor i Berkeley, USA

Studera under längre tid i Kalifornien och lär känna livet i ”the Golden State”, där du kommer att fördjupa dig i engelska och vara omgiven av en spännande blandning av kulturer. En längre språkresa till Berkeley, Kalifornien, sänder dig rakt in i en delstat som skapar trender i hela världen – en kreativ och multikulturell fristad. I Berkeley får du chansen att uppleva den sanna kaliforniska livsstilen, praktisera din engelska i autentiska, verkliga situationer och lära dig snabbt i total amerikansk fördjupning!

 

Detta program är inte längre disponibelt

Varför göra en längre språkresa till Berkeley?

 

I Berkeley får du erfarenhet av vardagslivet i Kalifornien, samtidigt som du har nära till delstatens mest ikoniska städer, som San Francisco och Sacramento. Du lär dig i en autentisk miljö och det finns inget bättre sätt att lära sig ett språk än att resa till ett land där det talas. Engelska kommer att finnas runt omkring dig och du praktiserar språket i vardagssituationer och känner fördelen av en längre tids fördjupning för snabba framsteg. Du träffar folk från hela världen och utforskar en av USA:s mest ikoniska delstater tillsammans med dem, kombinerande språkstudierna och resande för att skapa en upplevelse att minnas för alltid.


 

Vad kommer jag att föra på min längre kurs i engelska i Berkeley?

 

Hos ESL är våra kurser flexibla och du kan skräddarsy din längre språkresa så att den passar dina behov. Välj antalet veckor du vill vara borta, så hjälper vi dig att organisera resten, inklusive ditt boende. Vi arbetar endast med partnerskolor som återspeglar våra ESL-krav, vilket betyder att din längre språkkurs i engelska i Berkeley kommer att hjälpa dig att studera i en stödjande, dynamisk miljö, utformad för att stimulera dig under veckor och månader. Du kommer också att utveckla dina färdigheter utanför klassrummet, då du lär känna hur det är att leva i ett nytt land och i en ny kultur. En längre språkresa till Berkeley ger dig tillfälle att utforska Kalifornien … och mer!

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.