Fortbildning för språklärare i Spanska

Spanska är verkligen ett internationellt språk. Eller rättare sagt ett ”interkontinentalt” språk. Cirka 400 miljoner människor runt om i världen har spanska som första språk, de flesta av dem bor på den amerikanska kontinenten. Ytterligare 100 miljoner människor har spanska som andraspråk, och de blir bara fler. Det stora inflödet av spansktalande till USA börjar få en djup effekt på landet och Vita huset publicerar numera sina handlingar på både engelska och spanska.

Som lärare i spanska kan du se fram emot en flexibel och intressant karriär där du kommer i kontakt med många människor. Genom att gå en av våra lärarutbildningar eller fortbildningar kan du utveckla viktiga pedagogiska kunskaper som göra dig mycket attraktiv för arbetsgivare.

Läsa mer
Hitta ett land på kartan
Är du intresserad av detta språk?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.