Språkskolor för Spanska

Spanska, ett världsspråk som talas i över 20 länder runt om i världen, är ett av de större EU-språken, talas i större delen av Latinamerika och blir starkare och starkare i USA. En spansk språkresa utomlands för ungdomar är en fantastisk chans att lära känna mer om världens snabbast växande språk och våra spanska sommarläger och kurser, speciellt utformade för unga människor mellan 7 och 17 år, är ett perfekt sätt att börja!
 

Läsa mer

Varför lära sig spanska utomlands?

 

Att välja att studera ett nytt språk på ett sommarläger eller på en kurs i ett nytt land är ett fantastiskt sätt att lära dig snabbt – och att ha roligt samtidigt! Spanien är ett av de populäraste resmålen i hela Europa och vad kan vara bättre än att utforska det och lära dig spanska under tiden? Spanska är både lätt och roligt att lära sig (faktiskt) och du kommer att utveckla dina kommunikativa färdigheter genom daglig övning, omgiven av sol, hav och sand på platser som Málaga, San Sebastián och Tarragona!

 

Vad kommer jag att göra under min spanska språkresa utomlands?

 

ESL:s spanska sommarläger och kurser för ungdomar kombinerar lärandet med helt nya kulturella upplevelser och vårt stora utbud av kurser gör att du verkligen kan skräddarsy din språkresa för att skapa det idealiska sommarlägret eller den idealiska kursen för just dig. Våra partnerskolor utformar kurser med utgångspunkt från ungdomar och du kommer att studera spanska utomlands i en dynamisk, välkomnande miljö och få tillfälle att besöka nya platser och blanda dig med unga människor från hela Europa.

 

Varför välja ESL för ett spanskt sommarläger?

 

Vi har organiserat sommarläger och språkkurser för barn i över 20 år och vårt företag började med att hjälpa unga människor att hitta det ideala sommarlägret redan 1996! Vår erfarenhet och kunskap har hjälpt oss att bygga en fantastisk och mångfacetterad bas av partnerskolor, så med ESL är det lätt att skapa den perfekta språkresan för ungdomar. Vårt stora utbud av kurser hjälper dig inte bara att studera spanska utomlands – du kan också lära dig nya färdigheter som matlagning, segling, eller surfing! Bered dig på ett nytt spanskt äventyr!

Hitta ett land på kartan
Är du intresserad av detta språk?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.