Språkresa till Lindenberg, Tyskland

Den attraktiva staden Lindenberg im Algäu är den idealiska platsen att praktisera dina tyska kunskaper och lära dig mer, omgiven av fantastisk landsbygd, traditionella tyska städer och byar, samt med massor att se och att göra! Denna idylliska plats är ett av ESL:s populäraste resmål för unga studenter, som år efter år kommer på språkresa till Lindenberg och som återvänder hem med oförglömliga minnen!


 

Se vårt urval av skolor för Tyska - Lindenberg

Fördelar med att läsa tyska i Lindenberg


På din juniorkurs i tyska i Lindenberg praktiserar du tyska varje dag på campus med erfarna lärare och personal som hjälper och guidar dig för att du ska nå din maximala potential. Du får också tillfälle att öva din tyska i autentiska sammanhang då du utforskar lokala städer och den otroliga naturen som omger Lindenberg. Ditt sommarläger ger dig även chansen att träffa nya vänner från hela världen, vilket ger dig en erfarenhet du aldrig kommer att glömma!


Ditt tyska sommarläger i Lindenberg med ESL-kvalitet


ESL erbjuder stolt högkvalitativa kurser med mycket värde för pengarna, inkluderande kurskostnader, administrativa avgifter och boende – vi tar hand om alltihop! Vi handplockar våra partnerskolor för att säkra att du ska få det bästa när det gäller din språkresa och håller en nära kontakt med dem år efter år. Vi har över 20 års erfarenhet inom språkresebranschen och vår kunskap och expertis betyder att vi kan ge dig den hjälp och det stöd du behöver för att skapa din perfekta juniorkurs i tyska i Lindenberg.


Vad du kommer att göra när du läser tyska i Lindenberg


ESL:s juniorkurser är framtagna med unga människor i åtanke, så klassrumsmiljön under din kurs i tyska är vitt skild från den du är van vi från skolan. Lektionerna är dynamiska, stimulerande och roliga, med små grupper för att du ska kunna praktisera de färdigheter du lär dig och få ut maximal utdelning av din kurs.
 
Med ett rikt aktivitetsprogram får du också möjlighet att lära dig tyska genom dagliga aktiviteter, som sport, eller konst & hantverk och genom att utforska omgivande landsbygd och städer som München och Stuttgart. Du kommer inte att ha tid att ha tråkigt under ditt tyska sommarläger i Lindenberg!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.