Språkresa till Salina Bay, Malta

Salina Bay är ett populärt val bland våra unga solsökande studenter som vill lära sig engelska på Malta och uppleva ett medelhavsäventyr! Malta är perfekt för dig som vill utveckla dina engelska färdigheter och samtidigt vara omgiven av kristallklart vatten och dagligen bada i solsken! Med vårt stora utbud av kurser och över 20 års erfarenhet av att erbjuda kurser i engelska utomlands, kan ESL hjälpa dig att hitta den idealiska kursen i engelska för juniorer i Salina Bay.
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Salina Bay

Varför göra en språkresa till Salina Bay?


Malta är ett tvåspråkigt land, där engelska talas i hela öriket – varhelst du går hör du engelska talas av den vänliga lokalbefolkningen och får pröva på autentiskt medelhavsliv. Om du vill lära dig engelska, men inte gillar Storbritanniens och Irlands växlande väder, är Salina Bay ett fantastiskt val, speciellt för ungdomar. Den lättsamma atmosfären gör att du lär dig snabbt medan du utforskar och roar dig varje dag på detta vackra, europeiska resmål.


Vilken typ av juniorkurs i engelska kan jag göra i Salina Bay?


ESL erbjuder mycket att välja på för unga språkstudenter från 10 år och uppåt, både kurser och engelska sommarläger i Salina Bay. Skräddarsy din kurs efter din nivå, från nybörjare till avancerad, och besluta dig för antal veckor du vill vara utomlands. Bo i en verkligt internationell miljö och bo på campusresidens, där du bor med studenter från runt om i världen, eller lär personligen känna maltesiskt vardagsliv genom att bo i en autentisk värdfamilj.
 
Våra kurser i Salina Bay erbjuder spännande aktivitetsprogram, där du kan ge dig ut att utforska staden. I tillägg kan du kombinera din juniorkurs i engelska på Malta med andra lektioner som utvecklar dina hobbys – allt under Maltas sol!


Vilka är fördelarna med att läsa engelska i Salina Bay?

 
 • Lära sig engelska i en aktiv semestermiljö, där du får njuta av sand och sol medan du utvecklar dina språkliga färdigheter och praktiserar engelska varje dag.
 • Förbättrar ditt tal och din hörförmåga med kvalitetskurser utformade för att du ska nå dina mål.
 • Träffa nya människor och bli vän med andra ungdomar från hela världen som rest till Malta liksom du.
 • Utforska Malta, ett land med en rik historia och kultur, varmt klimat och läcker medelhavsmat.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.