junior language courses english malta salina bay st martins college 12 17 esl 5030

St. Martin's College (12-17)

St. Martin's College (12-17)

Vår partnerskola är en av de äldsta på ön och garanterar hög kvalitet. Lektionerna hålls i Swatar under större delen av sommarsäsongen och i St. Julians eller i ett bostadsområde nära St Julians i början av lägret (första veckan). Tillsammans med andra internationella elever studerar du engelska i små grupper i ljusa, bekväma och luftkonditionerade klassrum. Varje vecka före eller efter lektionerna, anordnar skolan olika sport- och fritidsaktiviteter och kulturella aktiviteter samt en heldagsutflykt (utom under avreseveckan). Vid ankomsten och under hela vistelsen finns lärarteamet, dina fritidsledare från skolan och din gruppledare till hands för dig så att du skall kunna njuta så mycket som möjligt av Malta.

Pluspunkter

 
St. Martin's College (12-17)
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

<ul><li></li></ul>

Skolfakta

#
Skolstorlek:
XL
#
Minimiålder:
12 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Residens Qawra Palace Hotel

ESL-hotel-accommodation-2

Residenset ligger några minuter från det livliga St. Paul’s Bay och byn Bugibba och har utsikt över Medelhavet och den magnifika havsviken Salina Bay. Du bor i trebäddsrum, tillsammans med elever av samma kön. Alla rum har luftkonditionering, TV och telefon. Några datorer med internet finns även på hotellet. Lakan och handdukar tillhandahålls, men du tar med dig egna strandbadlakan. Studenterna har tillgång till både inomhus- och utomhuspoolerna under tider då dessa är övervakade. Vad gäller måltider ingår helpension med kontinental frukost, varm lunch på skolan (under veckan) och en riklig middagsbuffé. Under veckosluten serveras en kall picknick.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-4

Upplev den autentiska maltesiska livsstilen genom att bo i en värdfamilj under din sommar på Malta! Du bor i ett tre- eller fyrbäddsrum med delat badrum, sängkläder och handdukar (du tar med dig eget badlakan för stranden) och garderob. Du får tvätta en gång i veckan och har helpension, så att du kan äta frukost och middag med familjen och lunch på skolan med dina kurskamrater. Majoriteten av värdfamiljerna bor i de små lugna orterna, eller på landsbygden, runt skolan.

Privat busservice

ESL bus accommodation

En buss hämtar dig varje morgon på en fast busshållplats nära din värdfamilj eller på ditt residens och tar dig till skolan och till de olika aktiviteterna som anordnas. Alla transporter är bokade och du blir naturligtvis körd tillbaka till din värdfamilj eller till ditt residens vid slutet av dagen.

Campus Hub

esl shared appartment accommodation

Campus Hub är ett residens utformat med dig, studenten, i åtanke. Det ligger en kort, 5 minuter, bilresa från skolan och har ett kafé, restauranger och butiker på plats. Du kommer att placeras i ett delat rum med studenter av samma kön i en delad lägenhet. Varje lägenhet har en inbjudande gemensam del med en lounge, badrum, matplats och en TV. Varje rum är inrett med ett skrivbord, garderob, luftkonditionering och gratis Wi-Fi. Rummen städas regelbundet. Sängkläder och handdukar tillhandahålls och byts genom residensets försorg. Tvättservice finns tillgänglig mot en extra kostnad och studenterna har helpension under hela vistelsen. Det finns flera faciliteter tillgängliga för studenterna för att spendera fritiden och umgås, inklusive en pool, gym, terrass och ett biljardbord.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Salina Bay language stay
Andra skolor i området
Salina Bay
ESL Junior language courses St Pauls College 10 16
St. Paul’s Bay
St. Paul's College (10-16)
 
ESL Junior Language courses St Julians college autumn programme 12 17
St. Julian's
St Julians College, Spring programme (12-17)