junior language courses english malta salina bay st martins college 12 17 esl 5030

St. Martin's College (12-17)

St. Martin's College (12-17)

(23/6 - 25/8 2024) (Residens 23/6 11/8 24)

Vår partnerskola är en av de äldsta på ön och garanterar hög kvalitet. Lektionerna hålls i Swatar. Tillsammans med andra internationella elever studerar du engelska i små grupper i ljusa, bekväma och luftkonditionerade klassrum. Varje vecka före eller efter lektionerna, anordnar skolan olika sport- och fritidsaktiviteter och kulturella aktiviteter samt en heldagsutflykt (utom under avreseveckan). Vid ankomsten och under hela vistelsen finns lärarteamet, dina fritidsledare från skolan och din gruppledare till hands för dig så att du skall kunna njuta så mycket som möjligt av Malta. 

Vänligen notera att alternativet Värdfamilj endast är valbart för deltagare från 13 år.

Pluspunkter

 
St. Martin's College (12-17)
1 / 10

Pluspunkter

  • Alternativt boende på residens bara fem minuter från skolan (campuscenter)
  • Swimmingpool på campus för studenterna att njuta av under soliga dagar mellan lektionerna
  • Privat busstransport till skolan och alla aktiviteter från vissa boendealternativ

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

FELTOM Federation of English Language Teaching Organisations Malta
esl feltom accreditation

Studenternas nationaliteter

      Frankrike
      Ryssland
      Italien
      Japan
      Tyskland
      Österrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens Bellavista

Accomodation Malta Bellavista Hotel

Residenset ligger nära det livliga området St Pauls Bay. Du delar ett fyrbäddsrum med eget badrum med studenter av samma kön. Rummen har luftkonditionering och en TV. Sängkläder och handdukar tillhandahålls av hotellet, men du måste ta med egna strandhanddukar. Måltider ingår och består av en kontinental frukost, lunch (på skolan på vardagar eller på hotellet på helgerna) och middag från hotellbuffén. Du har tillgång till en lounge och pool under vissa tider. Det finns ledare tillgängliga för studenternas trygghet 24 timmar om dygnet.

Campus Hub

esl campus hub st martins college

Campus Hub är ett residens utformat med dig, studenten, i åtanke. Det ligger en kort, 5 minuter, bilresa från skolan och har ett kafé, restauranger och butiker på plats. Du kommer att placeras i ett delat rum med studenter av samma kön i en delad lägenhet. Varje lägenhet har en inbjudande gemensam del med en lounge, badrum, matplats och en TV. Varje rum är inrett med ett skrivbord, garderob, luftkonditionering och gratis Wi-Fi. Rummen städas regelbundet. Sängkläder och handdukar tillhandahålls och byts genom residensets försorg. Tvättservice finns tillgänglig mot en extra kostnad och studenterna har helpension under hela vistelsen. Det finns flera faciliteter tillgängliga för studenterna för att spendera fritiden och umgås, inklusive en pool, terrass och ett biljardbord.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-4

Upplev den autentiska maltesiska livsstilen genom att bo i en värdfamilj under din sommar på Malta! Du bor i ett tre- eller fyrbäddsrum med delat badrum, sängkläder och handdukar (du tar med dig eget badlakan för stranden) och garderob. Du får tvätta en gång i veckan och har helpension, så att du kan äta frukost och middag med familjen och lunch på skolan med dina kurskamrater. Majoriteten av värdfamiljerna bor i de små lugna orterna, eller på landsbygden, runt skolan.

Privat busservice

esl bus service junior

En buss hämtar dig varje morgon på en fast busshållplats nära din värdfamilj eller på ditt residens och tar dig till skolan och till de olika aktiviteterna som anordnas. Alla transporter är bokade och du blir naturligtvis körd tillbaka till din värdfamilj eller till ditt residens vid slutet av dagen.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.