junior language courses english malta salina bay st martins college 12 17 esl 5030

St. Martin's College (12-17)

St. Martin's College (12-17)

Vår partnerskola är en av de äldsta på ön och garanterar hög kvalitet. Lektionerna hålls i Swatar under större delen av sommarsäsongen och i St. Julians eller i ett bostadsområde nära St Julians i början av lägret (första veckan). Tillsammans med andra internationella elever studerar du engelska i små grupper i ljusa, bekväma och luftkonditionerade klassrum. Varje vecka före eller efter lektionerna, anordnar skolan olika sport- och fritidsaktiviteter och kulturella aktiviteter samt en heldagsutflykt (utom under avreseveckan). Vid ankomsten och under hela vistelsen finns lärarteamet, dina fritidsledare från skolan och din gruppledare till hands för dig så att du skall kunna njuta så mycket som möjligt av Malta.

Pluspunkter

 
St. Martin's College (12-17)
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Alternativt boende på residens bara fem minuter från skolan (campuscenter)
  • Swimmingpool på campus för studenterna att njuta av under soliga dagar mellan lektionerna
  • Privat busstransport till skolan och alla aktiviteter från vissa boendealternativ

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Examina:
#
Minimumålder:
#
Boende:

Studenternas nationaliteter

      Frankrike
      Ryssland
      Italien
      Japan
      Tyskland
      Österrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Residens

Accomodation Malta Bellavista Hotel

Residenset ligger nära det livliga området St Pauls Bay. Du delar ett fyrbäddsrum med eget badrum med studenter av samma kön. Rummen har luftkonditionering och en TV. Sängkläder och handdukar tillhandahålls av hotellet, men du måste ta med egna strandhanddukar. Måltider ingår och består av en kontinental frukost, lunch (på skolan på vardagar eller på hotellet på helgerna) och middag från hotellbuffén. Du har tillgång till en lounge och pool. Det finns ledare tillgängliga för studenternas trygghet 24 timmar om dygnet.

Campus Hub

esl campus hub st martins college

Campus Hub är ett residens utformat med dig, studenten, i åtanke. Det ligger en kort, 5 minuter, bilresa från skolan och har ett kafé, restauranger och butiker på plats. Du kommer att placeras i ett delat rum med studenter av samma kön i en delad lägenhet. Varje lägenhet har en inbjudande gemensam del med en lounge, badrum, matplats och en TV. Varje rum är inrett med ett skrivbord, garderob, luftkonditionering och gratis Wi-Fi. Rummen städas regelbundet. Sängkläder och handdukar tillhandahålls och byts genom residensets försorg. Tvättservice finns tillgänglig mot en extra kostnad och studenterna har helpension under hela vistelsen. Det finns flera faciliteter tillgängliga för studenterna för att spendera fritiden och umgås, inklusive en pool, gym, terrass och ett biljardbord.

Privat busservice

esl bus service junior

En buss hämtar dig varje morgon på en fast busshållplats nära din värdfamilj eller på ditt residens och tar dig till skolan och till de olika aktiviteterna som anordnas. Alla transporter är bokade och du blir naturligtvis körd tillbaka till din värdfamilj eller till ditt residens vid slutet av dagen.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Salina Bay language stay
Andra skolor i området
Salina Bay