Språkresa till Brighton, England

Är du färdig för ett äventyr på ett språkläger för ungdomar i Brighton? Med kusten som breder ut sig framför dig och studenter från hela världen som kommer för att uppleva denna vibrerande, mångkulturella stad, är Brighton ett otroligt ställe att vara på för en kurs i engelska utomlands. Denna kuststad är ett av våra populäraste resmål för juniorer i England och ESL har över 20 års erfarenhet av att hjälpa ungdomar att hitta sin idealiska kurs i engelska i Brighton. Kom och se vad som erbjuds!


 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Brighton

Varför göra en språkresa till Brighton?


Unga studenter kommer från många håll på sin språkresa till Brighton och på goda grunder. I Brighton är du omgiven av språket dygnet runt och upplever personligen engelska i en avspänd och öppen atmosfär. Brighton är en kosmopolitisk, välkomnande stad, vilket gör den till en uppskattad plats av ungdomar och studenter. Med badstränder, lustiga affärsgator och massor att se och göra, har Brighton verkligen allt.


 

Typer av engelska juniorkurser i Brighton


Brighton erbjuder ungdomar ett brett urval med olika skolor att välja bland och kurser i engelska som kan skräddarsys efter dig och dina behov. Prata engelska varje dag på deltids-, standard- eller intensivkurser, eller sikta på en Cambridgeexamen. Oavsett vad du söker har vi kursen som passar dig!
 
Dessutom kan du kombinera din kurs med spännande aktiviteter som wakeboarding och vindsurfing, fotboll och även konst & design! Det finns definitivt något för varje smak i Brighton!


 

Varför välja ESL för en språkresa till Brighton?


På ESL har vi ägnat oss åt att kunna erbjuda unga studenter en otrolig upplevelse utomlands sedan 1996. Våra fördelar inkluderar: 
 • Skräddarsydda juniorkurser för att passa olika nivåer med handplockade partnerskolor som erbjuder dynamiska, stimulerande lektioner under din vistelse utomlands.
 • Oslagbara priser, som inkluderar kurskostnaderna, boendet och administrativa avgifter. Vi återbetalar prisskillnaden om du hittar ett bättre pris hos någon annan arrangör för samma program.
 • Gratis, personaliserad service. Din språkreserådgivare hjälper dig att hitta din perfekta juniorkurs i engelska i Brighton med stöd och råd från A till Ö.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Klanttevredenheid

  Kundtillfredsställelse

  97 % av våra studenter skulle rekommendera ESL – Språkutbildning Utomlands till sina vänner och släktningar.

 • Gratis service

  Gratis service

  Vi ger dig gratis och personlig rådgivning före, under och efter din språkresa utomlands.