Language PLUS Arts & Culture, Språk PLUS matlagning
Language PLUS Arts & Culture

Språk PLUS matlagning

Språkkurser med total fördjupning: Språk PLUS matlagning

Receptet på en effektiv språkinlärning: kombinera praktik och sinnenas njutning.

Våra program Språk PLUS matlagning är unika i sitt slag. Genom invigningen i matlagningens värld, deltagande i praktiska matlagningssessioner och delikata avsmakningar av lokala produkter, låter de dig utveckla din språkliga kapacitet samtidigt med dina kulinariska färdigheter.

Om du är matglad och tycker om att fixa i köket, kommer du att gilla detta nya koncept. Kombinerade med motiverande och interaktiva språklektioner, sätter matlagningssessionerna fokus på nöjet och glädjen att dela angenäma stunder med andra intresserade, som kommer från olika håll. Detta är ett tillfälle att upptäcka köksjargongen i språket du studerar och att förstärka dina språkliga färdigheter på ett hållbart sätt.

Matlagningen är också en reflex av en kultur, av ett sätt att leva. Genom att lära dig att kombinera lokala smaker och dofter, lär du dig också ditt värdlands traditioner. Och eftersom matlagning är en konstart utan gränser, kan varje deltagare sätta sin personliga prägel på rätterna, allt efter sin bakgrund och smak. Passa på att utbyta recept och kulinariska knep med de andra deltagarna.

Engelska PLUS matlagning

I England har Jamie Oliver revolutionerat köksvärlden med ett nydanande koncept: the Recipease – matboutique/restaurang/matverkstad. Upptäck ett moderniserat engelskt kök genom att delta i programmet Engelska PLUS matlagning som erbjuds i samarbete med vår partnerskola i London.

Spanska PLUS matlagning

Tapas, vino y paëlla… Rikt, färgstarkt och porlande, det spanska köket placerar lyckan på tallriken. Upptäck detta varmblodiga lands typiska rätter via angenäma kulinariska workshops, som vår partnerskola i Valencia föreslår, eller pröva på kursen ”Spanska PLUS matlagning” som organiseras i Málaga under Andalusiens sol.

Italienska PLUS matlagning

Omöjligt att motstå det italienska köket med sina medelhavssmaker och sina solmogna produkter, generöst smaksatta med olivolja… Om du vill upptäcka dess hemlighet, som gått i arv i generationer, delta då i de matlagningsverkstäder, som våra partnerskolor i den strålande italienska huvudstaden Rom, föreslår. På menyn: tillverkning av färsk pasta, tillagning av såsere och avsmakning av lokala viner!