Betalt arbete i Dublin, Irland

Den irländska huvudstaden är en av de snabbast växande metropolerna i Europa och lockar studenter och unga yrkesverksamma i tusental. Anledningen till detta är enkel – Dublin erbjuder det bästa av traditionell irländsk charm när det gäller kultur, musik och arkitektur och samtidigt en stark modern och kosmopolitisk känsla, huvudsakligen på grund av det stora antalet internationella företag som placerat sina huvudkontor där. Dessa företag, tillsammans med verksamheter som servar det stora antalet besökare som Dublin drar till sig, erbjuder oändliga jobbmöjligheter, vilket är anledningen till att staden har blivit det bästa resmålet för att studera och arbeta i Irland.
 

Se vårt urval av skolor - Dublin

 • Lägg till i favoriter

  Vad är det som gör vår partnerskola till en så fantastisk plats för att studera engelska i Dublin? Till...

  För närvarande finns 1 specialerbjudande

  Från 2997 SEK
  288 EUR för 1 vecka

Varför välja Dublin som ditt resmål för ditt sabbatsår?

 

En längre språkresa till Dublin kommer att:

 
 • Säkra att du snabbt når dina språkmål genom att delta i en dynamisk språkkurs, utformad för att hålla hög motivationen hos studenter som studerar under längre tid.
 • Låta dig praktisera din engelska så ofta du vill, både i och utanför klassrummet – utöver den stora internationella studentpopulationen kommer du att finna lokalborna både varma och välkomnande.
 • Hjälpa dig att stärka ditt CV genom att utnyttja vårt Job Club-program och använda dina färdigheter i det engelska språket i en arbetslivsmiljö.
 • Få dig att utveckla alla sorters hårda och mjuka färdigheter när du lär dig att anpassa dig till en ny kultur, samspela med människor från hela världen och fördjupa dig i en annan arbetskultur.
 • Få dig förälskad i den Gröna öns alla underverk, som du kommer att finna lätta att utforska med Dublin som utgångspunkt.
 

Kan jag arbeta och studera i Dublin under mitt sabbatsår?

 

Arbetstillfällen i Dublin finns det gott om och i många former. Det är anledningen till att både irländska och internationella studenter finner det lätt att hitta deltids- och även heltidsarbeten som kan kombineras med deras kurser. Om du deltar i vårt Job Club-program, får du hjälp med hur du bäst söker ett jobb i Dublin, hur du sätter samman ett bra CV och hur arbetslagstiftningen fungerar i ditt fall – en stödservice som garanterar att du får ut mesta möjliga av att arbeta och studera i Irland.

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.