Betalt arbete i Brighton, England

I Europa är det helt lagligt för EU-medborgare (inklusive schweiziska medborgare) att arbeta vid sidan av studierna. På så sätt ger städer som Berlin, Barcelona, Madrid och Rom, men även London och Brighton, idealiska förutsättningar för att hitta ett jobb som du kan kombinera med studierna eller som kan ge dig en möjlighet att förlänga vistelsen i landet.

Se vårt urval av skolor - Brighton

Alla våra partnerskolor är veritabla skyltfönster för sina städer och kan ge råd och vägledning så att du kan söka arbete på ett effektivt sätt. Lägg även till ”mun till mun”-effekten bland de klasser som avlöser varandra, där de ”gamla” studenterna berättar om sina planer och delar med sig av sina erfarenheter till ”nykomlingarna”, som man träffar vid anslagstavlorna med lediga jobb... Det här är en veritabel guldgruva av information!
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.