Hitta en språkresa, skräddarsydd efter dina önskemål

ANVÄND VÅRT SÖKVERKTYG

Koppla upp dig mot världen!

Välkommen till ESL – Språkutbildning utomlands, den oberoende specialisten på språkresor till utlandet!

Upptäck de fler än 250 fascinerande resmål över hela världen som vi omsorgsfullt valt ut för dig. Vi arbetar med de mest välrenommerade skolorna, för att kunna erbjuda dig fantastiska språkresor, anpassade till dina mål och individuella behov.

Vare sig du söker en språkresa för barn eller ungdomar, en språkskola för vuxna, ett långtidsprogram utomlands, eller en specialkurs för företag, har ESL – Språkutbildning utomlands lösningen. Utbildningar i mer än 20 språk på 5 kontinenter: välkommen till språkens värld!

Stor tävling ESL Travel Blogger

ESL - Images
Har du lust att …
 
 • resa?
 • träffa folk från hela världen?
 • uppleva saker utöver det vanliga?
 • dela med dig av dina upplevelser?
Vi söker 5 personer som vill bli bloggare för ESL och resa iväg på en exceptionell språkresa med allting betalt på valfri kontinent!

Mer information

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För femte gången har ESL – Språkutbildning utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2016 har 97 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.

SPRÅKTESTER ONLINE

Kolla din språknivå online på några minuter!

RESEBERÄTTELSER

María José García Giménez

Jag bestämde mig för att besöka San Diego denna sommar och jag har haft tillfälle att lära känna massor av människor från många olika delar av världen. Jag har rest och jag har roat mig som aldrig förr. Jag har kunna öva min engelska mycket och har verkligen förbättrat min nivå och har kommit tillbaka till Spanien med bättre kunskaper i engelska. San Diego har varit perfekt för mig, utan tvekan den bästa sommaren i mitt liv. Vad jag vill göra om detta!

Läsa mer
Jesús Martí de la Varga

Jag gjorde en tre veckors intensivkurs på Kings College Bournemouth som jag blev mycket nöjd med eftersom jag återfick mycket av det flyt som jag hade tappat genom att inte använda engelskan.
Jag måste säga att Beach Residence behöver en uppfräschning inomhus (golvet i rummet knarrade), men i sanningens namn handlar det om småsaker. Läget är fantastiskt och residenset hemtrevligt och föreståndaren för residenset bokstavligen toppen.
Personligen upplever jag denna stad som ett ställe att koppla av på, för om du har tur med vädret kan du gå till stranden och om inte så finns det annat att göra. Tre till fem veckor är en lagom tid att vara där. Bra studentstämning, bra barer med olika ölsorter och god mat och det finns diskotek för de mer festsugna. Staden har goda kommunikationer med tåg och bil till andra städer, en och en halv timme tar det att nå London.

Läsa mer
Andrea Quattrone

Jag beslöt mig för att göra en språkresa till Newcastle upon Tyne med ESL och nu kan jag säga att det var ett av de bästa valen jag någonsin gjort. Jag upptäckte ESL online och imponerades då av den tydliga hemsidan och senare av personalens professionalism och serviceanda. Alla var hemskt hjälpsamma och exakta med att klara ut alla mina funderingar!

I början åkte jag bara på denna språkresa för att förbättra mina kunskaper och färdigheter i engelska, men det blev snart ett av de bästa sätten att stärka otroliga vänskapsband. Jag står fortfarande väldigt nära några av de människor jag mötte under min vistelse och jag skulle verkligen vilja utveckla dessa band i framtiden och ta dem som en god ursäkt för att resa mer.

Vem som helst kan säga att England är ett verkligt unikt land, men att åka dit är det enda sättet att i grunden förstå detta påstående. Vanorna, frukosten, byggnaderna … det finns så mycket att upptäcka. Och britterna är så entusiastiska att de får dig att känna dig varm inombords även om platsen inte är det!

Veckoslutsutflykterna var mina favoriter! Edinburgh, Lake District, Alnwick Castle (det från Harry Potter!) … Stunderna jag tillbringade på dessa platser var verkligen oförglömliga!

Läsa mer

COMMUNITY ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

Upptäck reseberättelser, uppfattningar och anekdoter av våra studenter som varit på språkresa genom våra bloggar, våra sidor på sociala medier och våra olika plattformar online.

VIDEOFILMER