Välkommen

Koppla upp dig mot världen!

Hitta en språkresa, skräddarsydd efter dina önskemål

ANVÄND VÅRT SÖKVERKTYG

Koppla upp dig mot världen!

Välkommen till ESL – Språkutbildning utomlands, den oberoende specialisten på språkresor till utlandet!

Upptäck de fler än 250 fascinerande resmål över hela världen som vi omsorgsfullt valt ut för dig. Vi arbetar med de mest välrenommerade skolorna, för att kunna erbjuda dig fantastiska språkresor, anpassade till dina mål och individuella behov.

Vare sig du söker en språkresa för barn eller ungdomar, en språkskola för vuxna, ett långtidsprogram utomlands, eller en specialkurs för företag, har ESL – Språkutbildning utomlands lösningen. Utbildningar i mer än 20 språk på 5 kontinenter: välkommen till språkens värld!

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För fjärde gången har ESL – Språkutbildning utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2015.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2014 har 97 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.

SPRÅKTESTER ONLINE

Kolla din språknivå online på några minuter!

RESEBERÄTTELSER

Jag uppskattade mycket min språkresa till Japan. Värdfamiljen var toppen, det var ett pensionerat par, mycket sympatiska och alltid på gott humör. Där bodde även en trevlig amerikansk studentska. Avståndet till skolan var emellertid långt tycker jag, jag fick lov att ta tunnelbana under 30 minuter och sedan promenera ca 10 minuter för att komma fram. Skolan var bra, kursen jag tog ganska jobbig för mig som inte kunde någonting när jag kom. Jag råder framtida studenter att ha litet baskunskaper innan kursen. Lärarna ägnade sig åt alla i klassen och försökte hjälpa oss så mycket som möjligt. Det var inte så många elever, men en god stämning rådde oss emellan. Skolan ligger bra till i staden, men den är svår att hitta. Alla nya studenter (däribland jag) går lätt vilse de första dagarna. Kobe är en mycket trevlig stad och ganska lugn i jämförelse med andra japanska städer. Invånarna är vänligare, och hjälpsamma (exempelvis med att hitta vägen). Det är inte överdrivet med folk, utan alltid tillräckligt med plats även i tunnelbanan. Staden ligger mellan bergen och havet, så det finns mycket att göra. Kyoto och Osaka ligger nära och där finns också mycket att göra. Speciellt på sommaren finns japanska festivaler. En sak var emellertid negativ och det var hemresan. Det fanns ingen som följde mig till flygplatsen och jag kom till fel flygplats. Jag lyckades i alla fall att nå mitt flyg, även om det var knappt.

Läsa mer

Jag njöt av min tid i Torbay mer än någonting annat. Det är en ganska liten kuststad. Jag skulle säga att den är bättre än en storstad... klart att det finns färre sevärdheter eller stora butiker men du måste fördjupa dig i språket. Du kan inte bara hitta någon som talar franska, tyska, spanska... etc när du har gått ut från skolan. Det är därför som jag valde Torbay.

Åh! Jag måste prata lite om skolan... Jag åkte dit för att förbättra min engelska innan EPFL och jag blev inte besviken. Jag fyllde luckorna jag hade genom att öva på min engelska hela dagarna och lektionerna var riktigt bra. Jag menar, jag hade otroliga lärare.

Skolan erbjuder även utflykter, vissa är verkligen värda att åka på men andra inte, men alla hjälper dig att komma ut i området och fördjupa dig i Devon. Torbay är indelad i tre städer: Torquay för shopping och nattliv, Paignton för att njuta av din tid och Brixham för att besöka en traditionell fiskeby. Torbay ligger inte långt från London så du kan enkelt planera in en helg där.

Jag spenderade tolv veckor uppdelade i två block och det var en fantastisk tid, jag provade på att bo i värdfamilj första gången. Andra gången så provade jag residenset Hunters Lodge och här var det fantastiskt, som en familj... vi besökte allt tillsammans och lagade mat ihop. Nu är jag bjuden till Brasilien, Tyskland, Sydkorea, Saudiarabien och framförallt till den Schweiz-tyska delen.

Läsa mer

Min vistelse i Freiburg är riktigt bra. Jag gillar verkligen kurserna och det faktum att vi har olika lärare under veckan. Även utflykterna som skolan erbjuder är riktigt intressanta! I början var det svårt att integreras i klassen eftersom att de flesta av studenterna redan var här och kände varandra. Men sen när de nya studenterna kommer varje vecka är det mycket lätt, vi pratar alltid med dem, frågar dem var de kommer ifrån och bildar en ny kompisgrupp! Det finns många fransktalande här så ibland frestas man till att tala franska! Freiburg är en stor stad för mig då jag kommer från en mindre stad. Men den är perfekt, där finns allt vi behöver och en hel del saker att göra! Min värdfamilj är toppen, vi har en bra relation. De är mycket trevliga och vi gör saker tillsammans, som att gå på promenader eller vandringar. Jag var orolig i början över att maten inte skulle vara bra men den är verkligen utsökt och det finns alltid mycket att äta!

Läsa mer

COMMUNITY ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

Upptäck reseberättelser, uppfattningar och anekdoter av våra studenter som varit på språkresa genom våra bloggar, våra sidor på sociala medier och våra olika plattformar online.

VIDEOFILMER