Hitta en språkresa, skräddarsydd efter dina önskemål

ANVÄND VÅRT SÖKVERKTYG

Koppla upp dig mot världen!

Välkommen till ESL – Språkutbildning utomlands, den oberoende specialisten på språkresor till utlandet!

Upptäck de fler än 250 fascinerande resmål över hela världen som vi omsorgsfullt valt ut för dig. Vi arbetar med de mest välrenommerade skolorna, för att kunna erbjuda dig fantastiska språkresor, anpassade till dina mål och individuella behov.

Vare sig du söker en språkresa för barn eller ungdomar, en språkskola för vuxna, ett långtidsprogram utomlands, eller en specialkurs för företag, har ESL – Språkutbildning utomlands lösningen. Utbildningar i mer än 20 språk på 5 kontinenter: välkommen till språkens värld!

Stor tävling ESL Travel Blogger

ESL - Images
Har du lust att …
 
 • resa?
 • träffa folk från hela världen?
 • uppleva saker utöver det vanliga?
 • dela med dig av dina upplevelser?
Vi söker 5 personer som vill bli bloggare för ESL och resa iväg på en exceptionell språkresa med allting betalt på valfri kontinent!

Mer information

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För femte gången har ESL – Språkutbildning utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2016 har 97 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.

SPRÅKTESTER ONLINE

Kolla din språknivå online på några minuter!

RESEBERÄTTELSER

Jag gjorde två språkresor till London under somrarna 2015 och 2016. Den första var huvudsakligen inriktad på att förbättra min nivå i engelska, vilket var nödvändigt inför mitt andra år på fakultetet för Business och Economics på universitetet. Jag valde alltså att göra en standardkurs på Wimbledon School of English i London under tre veckor. Det blev en oförglömlig och extremt berikande upplevelse, inte bara för att jag signifikativt förbättrade min nivå i engelska, utan också för att jag gjorde många bekantskaper, upptäckte nya kulturer tack vare de många nationaliteterna på skolan och utforskade en ny stad. Under min andra vistelse har jag också valt att åka till Wimbledon School of Englsih för kvaliteten på undervisningen var utmärkt och jag önskade göra en språkexamen för att certifiera min nivå i engelska och jag kan säga att jag inte blev besviken. Tvärtom! Jag lyckades uppnå ett högre betyg än vad jag hoppades på allt medan jag tog till vara på aktiviteterna som skolan erbjöd och fortsatte att upptäcka London. Tack vare dessa två erfarenheter hoppas jag från och med nu att bli londonbo.

Läsa mer
Alexandra Bessan

Jag åkte fyra veckor till London och skolan BSC London och det var den finaste upplevelse jag haft i mitt liv. Att åka iväg ensam på äventyr, träffa unga utlänningar, skapa nätverk och uppleva fantastiska ögonblick. Jag hade chansen att få besöka London i sina minsta skrymslen. Under hela min vistelse förbättrade jag också min engelskatack vare kvaliteten på undervisningen jag fick på denna londonskola. Lärarna var lyhörda och lätta att komma till tals med.

Jag är inte alls besviken över att ha givit ESL förtroendet att ge mig alla nödvändiga råd och hjälp att ordna mitt språkprojekt.

Läsa mer

En två månaders språkstudieresa till soliga Spanien, med boende i en värdfamilj och en innehållsrik kurs på en verkligt spansk skola. Det är vad ESL erbjöd mig, allting välorganiserat och komplett problemfritt. Skolan välkomnande mig mycket varmt och med många olika nationaliteter på plats. Det enda tråkiga var att under min studieperiod (på hösten) var det inte så många studenter i min ålder, så Nerja kan speciellt rekommenderas under sommarmånaderna för folk i tjugo- och trettioårsåldrarna. Min värdfamilj var väldigt öppen, renlig och sympatisk, jag kunde inte ha önskat mig en bättre vistelse. En sak är säker: jag kommer definitivt att fara tillbaka till Nerja!

Läsa mer

COMMUNITY ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

Upptäck reseberättelser, uppfattningar och anekdoter av våra studenter som varit på språkresa genom våra bloggar, våra sidor på sociala medier och våra olika plattformar online.

VIDEOFILMER