Välkommen

Koppla upp dig mot världen!

Hitta en språkresa, skräddarsydd efter dina önskemål

ANVÄND VÅRT SÖKVERKTYG

Koppla upp dig mot världen!

Välkommen till ESL – Språkutbildning utomlands, den oberoende specialisten på språkresor till utlandet!

Upptäck de fler än 250 fascinerande resmål över hela världen som vi omsorgsfullt valt ut för dig. Vi arbetar med de mest välrenommerade skolorna, för att kunna erbjuda dig fantastiska språkresor, anpassade till dina mål och individuella behov.

Vare sig du söker en språkresa för barn eller ungdomar, en språkskola för vuxna, ett långtidsprogram utomlands, eller en specialkurs för företag, har ESL – Språkutbildning utomlands lösningen. Utbildningar i mer än 20 språk på 5 kontinenter: välkommen till språkens värld!

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För fjärde gången har ESL – Språkutbildning utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2015.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2015 har 97 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.

SPRÅKTESTER ONLINE

Kolla din språknivå online på några minuter!

RESEBERÄTTELSER

Fanny Rosset

Mina 15 veckor i Vancouver var den bästa upplevelsen i mitt liv! Jag valde skolan OCH som låg perfekt belägen i den vackra stadsdelen Gastown. Det är en liten skola som ger dig möjlighet att träffa alla elever i en familiär atmosfär. Många aktiviteter anordnades av skolan. Jag bodde i en värdfamilj som visade sig vara som en andra familj! Vancouver är en perfekt stad för många aktiviteter som till exempel cykelturer i Stanley Park, shopping i centrum, öldrickande på de många mikrobryggerierna samt olika saker i- eller utanför staden men nära den: bilresa till Rocky Mountains, skidresa till Whistler eller bergen i North Vancouver, kajak i Deep Cove, val- eller björnskådning i Tofino etc. Kanadensare är kända för att vara välkomnande och trevliga och kan jag bara bekräfta det! Min engelska förbättrades, mitt självförtroende också men framför allt så har jag vänner från hela världen! Jag organiserar redan min nästa vistelse.

Läsa mer
Marie Grognet

Worthing är en mycket trevlig liten stad vid kusten där jag verkligen trivdes. Det finns en hel del gågator och du kan ta dig runt utan att använda bussen eller tåget.

Gällande min värdfamilj så var den väldigt trevlig och tog sig tid att prata med mig om landet så att jag skulle få veta mer om det.

Under 6 månader hade jag en otrolig upplevelse som jag rekommenderar till alla. Att lära sig engelska utomlands är definitivt det bästa sättet att göra det på.

Läsa mer
Sarah Serafim

Jag var i Byron Bay från september till december för att delta i en förberedande kurs inför Cambridge-examen. Dessa 12 veckor var extraordinära! Byron Bay är en mycket liten stad som kommer att förändra dig. Denna stad har allt från den australiensiska drömmen. Naturen är vacker, stränderna – för att få en solbränna eller spela beachvolleyboll - är toppen och vågorna är perfekta för surfing och kvällarna är perfekta för att festa så som man ska... En dröm! Det sägs att Byron Bay är det bästa stället att åka till i Australien och det är helt sant! Eftersom att jag reste till några andra städer på östkusten kan jag tala om att du kommer att vara villig att åka tillbaka till Byron efter några dagar! Om du letar efter den australiensiska atmosfären, åk dit!

Läsa mer

COMMUNITY ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

Upptäck reseberättelser, uppfattningar och anekdoter av våra studenter som varit på språkresa genom våra bloggar, våra sidor på sociala medier och våra olika plattformar online.

VIDEOFILMER