Välkommen

Koppla upp dig mot världen!

Hitta en språkresa, skräddarsydd efter dina önskemål

ANVÄND VÅRT SÖKVERKTYG

Koppla upp dig mot världen!

Välkommen till ESL – Språkutbildning utomlands, den oberoende specialisten på språkresor till utlandet!

Upptäck de fler än 250 fascinerande resmål över hela världen som vi omsorgsfullt valt ut för dig. Vi arbetar med de mest välrenommerade skolorna, för att kunna erbjuda dig fantastiska språkresor, anpassade till dina mål och individuella behov.

Vare sig du söker en språkresa för barn eller ungdomar, en språkskola för vuxna, ett långtidsprogram utomlands, eller en specialkurs för företag, har ESL – Språkutbildning utomlands lösningen. Utbildningar i mer än 20 språk på 5 kontinenter: välkommen till språkens värld!

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För tredje gången har ESL – Språkutbildning utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid STM Awards-galan 2014.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2014 har 97 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.

SPRÅKTESTER ONLINE

Kolla din språknivå online på några minuter!

RESEBERÄTTELSER

Jag uppskattade mycket min språkresa till Japan. Värdfamiljen var toppen, det var ett pensionerat par, mycket sympatiska och alltid på gott humör. Där bodde även en trevlig amerikansk studentska. Avståndet till skolan var emellertid långt tycker jag, jag fick lov att ta tunnelbana under 30 minuter och sedan promenera ca 10 minuter för att komma fram. Skolan var bra, kursen jag tog ganska jobbig för mig som inte kunde någonting när jag kom. Jag råder framtida studenter att ha litet baskunskaper innan kursen. Lärarna ägnade sig åt alla i klassen och försökte hjälpa oss så mycket som möjligt. Det var inte så många elever, men en god stämning rådde oss emellan. Skolan ligger bra till i staden, men den är svår att hitta. Alla nya studenter (däribland jag) går lätt vilse de första dagarna. Kobe är en mycket trevlig stad och ganska lugn i jämförelse med andra japanska städer. Invånarna är vänligare, och hjälpsamma (exempelvis med att hitta vägen). Det är inte överdrivet med folk, utan alltid tillräckligt med plats även i tunnelbanan. Staden ligger mellan bergen och havet, så det finns mycket att göra. Kyoto och Osaka ligger nära och där finns också mycket att göra. Speciellt på sommaren finns japanska festivaler. En sak var emellertid negativ och det var hemresan. Det fanns ingen som följde mig till flygplatsen och jag kom till fel flygplats. Jag lyckades i alla fall att nå mitt flyg, även om det var knappt.

Läsa mer

ESL är ett företag som organiserar språkresor och är mycket uppmärksamma för att försöka att tillfredsställa alla dina önskemål och behov. När du väljer boende, till exempel i värdfamilj och bokar med lite framförhållning så är det möjligt att ESL placerar dig i ett hus utefter din egen smak. Jag tyckte mycket om deras arbetssätt och det är ett företag som jag skulle välja igen om jag ville studera utomlands en gång till.

Läsa mer

Jag åkte till Australien i två månader. Skolan Lexis English Perth erbjuder en idealisk plats för att lära sig engelska och samtidigt njuta av semestern. Skolan ligger 2 minuter från Scarborough Beach... det är underbart att äta lunch vid havet. Det tar bara en halvtimme att ta sig till centrum med kollektivtrafiken. Lärarna är väl förberedda, de känner sina elever väl och kan deras styrkor och svagheter. Skolan anordnar också många utflyker på helgerna vilket ger möjlighet till att träffa andra studenter och att upptäcka nya platser. Att resa i Australien är en härlig upplevelse! Man har ett riktigt bra liv, jag skulle ha stannat! Jag rekommenderar det till 100%.

Läsa mer

COMMUNITY ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

Upptäck reseberättelser, uppfattningar och anekdoter av våra studenter som varit på språkresa genom våra bloggar, våra sidor på sociala medier och våra olika plattformar online.

VIDEOFILMER