Välkommen

Koppla upp dig mot världen!

Hitta en språkresa, skräddarsydd efter dina önskemål

ANVÄND VÅRT SÖKVERKTYG

Koppla upp dig mot världen!

Välkommen till ESL – Språkutbildning utomlands, den oberoende specialisten på språkresor till utlandet!

Upptäck de fler än 250 fascinerande resmål över hela världen som vi omsorgsfullt valt ut för dig. Vi arbetar med de mest välrenommerade skolorna, för att kunna erbjuda dig fantastiska språkresor, anpassade till dina mål och individuella behov.

Vare sig du söker en språkresa för barn eller ungdomar, en språkskola för vuxna, ett långtidsprogram utomlands, eller en specialkurs för företag, har ESL – Språkutbildning utomlands lösningen. Utbildningar i mer än 20 språk på 5 kontinenter: välkommen till språkens värld!

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För fjärde gången har ESL – Språkutbildning utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2015.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2014 har 97 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.

SPRÅKTESTER ONLINE

Kolla din språknivå online på några minuter!

RESEBERÄTTELSER

Jag heter Rocío och jag reste till Liverpool i juli. Först så började jag med att söka efter information om de olika språkreseförmedlarna. Jag bad om offerter, läste om de olika städerna etc. Sedan, efter en hel del efterforskning, så valde jag ESL - det var verkligen ett utmärkt val! Så fort jag kan kommer jag att upprepa denna upplevelse men jag vill stanna längre nästa gång eftersom att jag var bara där i 2 veckor och de gick väldigt fort.

I början är allt nytt: familjen, staden... och man undrar hur det kommer att gå. Men allt eftersom att dagarna går så börjar du att träffa människor och även att skaffa en grupp vänner.

Jag är verkligen glad att jag haft en upplevelse som denna. Jag skulle vilja tacka ESL, familjen och skolan för att de varit så snälla och bidragit till att allt har varit så enkelt. Jag rekommenderar denna upplevelse till alla modiga där ute som vill se något annat och upptäcka nya platser och samtidigt lära sig saker.

Läsa mer

Jag gjorde definitivt rätt val när jag bestämde mig för att studera vid Wimbledon School of English under en månad. ESL gav mig all information jag behövde för att genomföra ett skräddarsytt program. I mitt fall var målet att få ett CAE-certifikat och att delta i en 4-veckors intensivkurs innan provet.

Lärarna och resten av personalen på skolan var alltid redo att hjälpa till om man hade frågor av något slag. Nivån och tempot på lektionerna var högt men undervisningen var dynamisk vilket gjorde dem mer lättsamma. Förutom kurserna så erbjöd skolan ett stort utbud av kulturella och sociala aktiviteter vilket skapade en mycket god stämning. Det var en mycket berikande erfarenhet som absolut var värd att uppleva.

Läsa mer

Min vistelse i Byron Bay var riktigt bra. Jag bodde i den nedre delen av skolan Lexis och det var trevligt. De människor som jag träffade var fantastiska. De behandlade alla nya som kom dit som en i familjen och var väldigt vänliga.

Lärarna på skolan är fantastiska och jag har förbättrat min engelska väldigt mycket. De har utformat lektionerna så att de innehåller lekar så att det blir mer underhållande och lättsamt för eleverna. Detta då vissa personer stannar i 5 månader eller mer helt utan ledighet och det kan vara tufft att stanna under en längre tid och studera engelska.

Gällande staden Byron Bay så kan jag säga att det är ett väldigt trevligt ställe. Du har en mängd olika stränder som Main Beach, Talow Beach, Wategos Beach, etc. Du kan även besöka fyren och bakomTallow Beach finner du en park som är fantastisk.

Jag rekommenderar verkligen att uppleva solnedgången i Main Beach om du har möjlighet eftersom att det är en magisk solnedgång. Du kan även se männsikor som spelar trummor medan du tittar på solnedgången.

För mig var denna upplevelse kort eftersom att jag bara var där 2 månader men jag kommer att försöka åka tillbaka igen. Om du vill åka till Australien så kommer de flesta människor att tipsa dig om att åka till Byron Bay.

Läsa mer

COMMUNITY ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

Upptäck reseberättelser, uppfattningar och anekdoter av våra studenter som varit på språkresa genom våra bloggar, våra sidor på sociala medier och våra olika plattformar online.

VIDEOFILMER