Hitta en språkresa, skräddarsydd efter dina önskemål

ANVÄND VÅRT SÖKVERKTYG

Koppla upp dig mot världen!

Välkommen till ESL – Språkutbildning utomlands, den oberoende specialisten på språkresor till utlandet!

Upptäck de fler än 250 fascinerande resmål över hela världen som vi omsorgsfullt valt ut för dig. Vi arbetar med de mest välrenommerade skolorna, för att kunna erbjuda dig fantastiska språkresor, anpassade till dina mål och individuella behov.

Vare sig du söker en språkresa för barn eller ungdomar, en språkskola för vuxna, ett långtidsprogram utomlands, eller en specialkurs för företag, har ESL – Språkutbildning utomlands lösningen. Utbildningar i mer än 20 språk på 5 kontinenter: välkommen till språkens värld!

Vi bjuder på din språkresa

20 år, det ska vi fira! För att fira detta jubileum, bjuder ESL sina kunder på 20 språkresor under 2016.

Vill du bli en av de lyckliga vinnarna? Upptäck på en gång hur du deltar i utlottningen.

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För fjärde gången har ESL – Språkutbildning utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2015.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2015 har 97 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.

SPRÅKTESTER ONLINE

Kolla din språknivå online på några minuter!

RESEBERÄTTELSER

Juan Miguel Fernández Álvarez

Min erfarenhet av skolan Atlantic Language i Galway var kort, tre veckor, men intensiv. Det blev min tredje språkliga fördjupning i engelska på engelskspråkig mark, efter att ha varit i Toronto och i Edinburg, men utan tvekan den effektivaste. Vad gäller lärarna, har jag bar bra minnen, Atlantic är en som en stor familj!

Jag blev omedelbart förälskad i Galway. Jag hade rest igenom staden fyra år tidigare och, även om det låter konstigt, kände jag genast att här fanns vänliga och underbara människor, vilket är nödvändigt för att man ska känna sig välkommen. Stadens läge gör det lätt att utforska massor av oförglömliga platser (Aran Islands, Cliffs of Moher, Kylenmore Abbey i Connemara, eller i norr, Sligo). Så, under veckosluten hade jag mycket att göra.

För utlänningar är Galway också en evig musikfestival. Gatumusikanter, buskers, hörs hela tiden … jag kommer att tänka på sången som ljuder vi stängningsdags på alla pubar, ”Galway girl”, en hymn till lokalinvånarna. Jag får lust att åka tillbaka!

Läsa mer
Maxime Maetie

Efter att ha beslutat mig för att avsluta mina universitetsstudier md en berikande engelsk språkerfarenhet, beslöt jag mig för att tillbringa år 2016 i Irland, i Galway, för att upptäcka en ny kultur utöver att plugga engelska. Från min första vecka i Galway har jag tjusats av denna stad som är mycket sprudlande och dynamisk. Här kan man träffa alla sorts människor och irländarna är mycket välkomnande! Jag tillbringade min vistelse hos en värdfamilj och detta var mycket berikande, eftersom jag då fick lära känna den irländska kulturen. Dessutom har skolan väldigt bra lärare och man lär känna folk från hela världen. Lärarna är mycket kompetenta och försöker alltid hjälpa eleverna att uppnå så hög språknivå som möjligt.

Efter 11 veckor här rekommenderar jag fullt ut detta resmål, för det är en fantastisk upplevelse att få och Irland är fullt av magnifika landskap att utforska. Utöver den engelskspråkiga erfarenheten, gör man en verkligt kulturell och social erfarenhet.

Så tveka inte. Let’s go!!!

Läsa mer
Théophile Gueroult

Kanada är verkligen ett otroligt resmål! Och Vancouver har helt motsvarat mina förväntningar, såväl vad gäller studierna där jag kunnat öva en klar och förstålig engelska, som på det personliga och känslomässiga planet med ett fantastiskt nattliv, ojämförliga vandringar och bekantskaper som bara väntar på att jag ska komma tillbaka. Ett litet minus för antalet fransktalande på kursen som gjorde det svårt att få en total fördjupning i språket, men ingenting allvarligt utan nästan skönt ibland! Personalen är vänlig, allt är rent och allt är lättillgängligt. För de som bor på residens är de gemensamma köken en bra mötesplats. Rummen är litet små men trevliga att bo i, även under en längre period. Det finns ett cykelgarage, en lounge och fullt med studenter som verkligen har förgyllt min vistelse. Kan rekommenderas fullt ut.

Läsa mer

COMMUNITY ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

Upptäck reseberättelser, uppfattningar och anekdoter av våra studenter som varit på språkresa genom våra bloggar, våra sidor på sociala medier och våra olika plattformar online.

VIDEOFILMER