Välkommen

Koppla upp dig mot världen!

Hitta en språkresa, skräddarsydd efter dina önskemål

ANVÄND VÅRT SÖKVERKTYG

Koppla upp dig mot världen!

Välkommen till ESL – Språkutbildning utomlands, den oberoende specialisten på språkresor till utlandet!

Upptäck de fler än 250 fascinerande resmål över hela världen som vi omsorgsfullt valt ut för dig. Vi arbetar med de mest välrenommerade skolorna, för att kunna erbjuda dig fantastiska språkresor, anpassade till dina mål och individuella behov.

Vare sig du söker en språkresa för barn eller ungdomar, en språkskola för vuxna, ett långtidsprogram utomlands, eller en specialkurs för företag, har ESL – Språkutbildning utomlands lösningen. Utbildningar i mer än 20 språk på 5 kontinenter: välkommen till språkens värld!

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För tredje gången har ESL – Språkutbildning utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid STM Awards-galan 2014.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2014 har 97 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.

SPRÅKTESTER ONLINE

Kolla din språknivå online på några minuter!

RESEBERÄTTELSER

Noosa är en badort på östra sidan, på Sunshine Coast. Livsmiljön här är idyllisk: naturpark, underbara landskap, paradisiska stränder, kristallklart vatten… Vårt favoritställe? Stranden Little Cove! Ett litet hörn av paradiset mellan Main Beach och Noosa National Park. Se alla reseberättelser

Läsa mer

Jag har verkligen tyckt om att studera på skolan eftersom att där finns många ungdomar. Lärarna är tålmodiga och hjälper dig hela tiden. Jag har varit med på några utflykter då det är ett bra sätt att lära känna nya människor samt staden. Jag uppskattade cykelturen genom Phoenix Park. Jag bodde hos en irländsk värdfamilj i norra Dublin. Familjen var mycket vänlig mot mig och jag är mycket nöjd med erfarenheten. Utan tvekan finns där en ungdomlig atmosfär som genomsyrar staden. Den erbjuder dessutom många fritidsalternativ och kulturella platser. Naturligtvis. Extra bra tack vare lärarnas akademiska utbildning, fokus på studenterna och aktivitetsutbudet.

Läsa mer

Jag tycker att det har varit en fantastisk upplevelse som alla borde uppleva minst en gång i sitt liv. Staden Manchester är vacker och vi gjorde även en utflykt med skolan till staden York. Lektionerna var till stor hjälp och lärarna var mycket vänliga mot alla elever. Jag fick lätt vänner från olika kulturer samtidigt som jag kunde jag lära mig allt om deras kultur och traditioner. Det var en oförglömlig upplevelse i Manchester som jag inte skulle tveka att upprepa.

Läsa mer

COMMUNITY ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

Upptäck reseberättelser, uppfattningar och anekdoter av våra studenter som varit på språkresa genom våra bloggar, våra sidor på sociala medier och våra olika plattformar online.

VIDEOFILMER