Språkresor till Freiburg

Vid Europas vägkors, mellan Schweiz, Tyskland och Frankrike, ligger Freiburg, en första klassens universitetsstad. Schwarzwalds huvudstad är mycket uppskattad för sitt ekologiska engagemang och erbjuder också massor av aktuella nöjen!

Med sitt medeltida centrum där ingen biltrafik tillåts, de många cykelbanorna, stadens storlek och det milda klimatet, erbjuder Freiburg en utmärkt livskvalitet. Du upptäcker ett Sydtyskland som du inte visste fanns när du strövar omkring i de gamla kvarteren där det också finns stora möjligheter till shopping. Stadens torg vimlar av liv och här finns torghandlare och färgstarka salustånd vid vackert väder. Invånarna i Freiburg är mycket stolta över sitt vin och du får säkert tillfälle att göra en krogrunda tillsammans med dina vänner och förbättra din tyska på en av de många soliga uteserveringarna.

Läsa mer

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Är du intresserad av denna stad?

Varför välja ESL?

 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.