Språkresor till Freiburg

Det må vara en liten stad, men Freiburg är ett av våra mest efterfrågade resmål för att lära sig tyska utomlands och vi vet definitivt varför! Denna vackra universitetsstad är som ett vykort och en kurs i tyska i Freiburg låter dig utforska stadens alla vrår och omgivningarna i Schwarzwald. Du kommer att känna dig som hemma i detta progressiva paradis och få en verklig inblick i vardagslivet på din språkresa till Freiburg.
 

Se vårt urval av skolor för Tyska - Freiburg

 • Lägg till i favoriter

  Lär dig tyska i hjärtat av en universitetsstad! Vår partnerskola, känd för kvalitén på sin undervisning,...

  Från 2542 SEK
  245 EUR för 1 vecka

Varför göra en språkresa till Freiburg?


Som varande en liten stad, är Freiburg den perfekta platsen för studenter att utforska och enkelt integrera sig i det dagliga livet. Därför är Freiburg ett av de populäraste resmålen i Tyskland för studenter som reser utomlands och eftersom den är en universitetsstad, träffar du här nya människor från hela världen och praktiserar dina nya kunskaper i tyska varenda dag. Din kurs i tyska i Freiburg ger dig en autentisk erfarenhet och du kommer lätt att kunna ge dig ut att utforska Freiburgs vackra omgivningar!


Vilken typ av kurser i tyska kan jag göra i Freiburg?


Dina lektioner i tyska hos våra partnerskolor är dynamiska och stimulerande, utformade för att hjälpa dig att göra framsteg genom aktivt deltagande. Om du just börjat med tyska eller redan är på en avancerad nivå, eller även om du tänker dig att ta en officiell examen i tyska, har våra partnerskolor det ideala alternativet för dig. En språkresa till Freiburg är ett populärt val och du kommer att möta en bred blandning av nationaliteter på dina lektioner, vilket gör att du alltid har tillfälle att öva dina färdigheter.


Varför välja ESL för att studera tyska i Freiburg?


ESL har över 20 års erfarenhet inom språkresor och har hjälpt tusentals studenter att hitta sitt perfekta språkäventyr år efter år. Eftersom vi grundades i Schweiz är tyska ett viktigt arbetsspråk för oss och vi söker de bästa företrädarna för språket när vi väljer våra partnerskolor. Vår kunskap och expertis hjälper dig att finna den bästa kursen i tyska i Freiburg för dig och vi guidar dig hela vägen att få göra en erfarenhet du aldrig kommer att glömma.

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.