Språkresor till Wien

Med en elegans och en prakt som ställer de flesta andra europeiska städer i skuggan, är Wien definitionen på sofistikerad – och ditt nästa resmål! Läs tyska i Wien och du kommer att förlora dig i en stad där kultur, konst, musik och historia utgör summan av en verkligt oförglömlig erfarenhet. Känn magin på nära håll under din kurs i tyska i Wien, med total fördjupning i en stad som tagen direkt ur ett julkort!
 

Se vårt urval av skolor för Tyska - Wien

 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskola ligger i en välutrustad byggnad i hjärtat av Wien. Här finns goda...

  Från 2843 SEK
  273 EUR för 1 vecka

Varför studera tyska i Wien?

 

Wiens konstnärliga och kulturella arv behöver ingen introduktion! Med kejserliga palats, operahus och jungfruliga trädgårdar att utforska, är Wien en resenärs dröm med nya platser att upptäcka i varje gatuhörn. Praktisera din tyska när du beställer Sachertorte och dricker kaffe på något av Wiens många mysiga kaféer och lär känna lokalborna då du bekantar dig med stadens livliga nattliv. En kurs i tyska i Wien låter dig uppleva en stad som perfekt kombinerar tradition och modernism och som ger dig oförglömliga minnen att vårda för framtiden!


 

Fördelarna med en kurs i tyska i Wien.

 
 • Du blir totalt fördjupad i tyska och talar språket varje dag, både med lokalbefolkning och med internationella studenter som kommit för att uppleva denna magiska stad.
 • Du tar stora steg mot att uppnå dina språkliga mål genom att lära dig nya, intressanta saker, som låter dig utveckla dina färdigheter, omgiven av en annorlunda kultur.
 • Du lär känna Wien som en infödd, utforskar områden utanför turiststråken och får se platser som ger dig en inblick i det lokala vardagslivet.
 

Varför välja ESL för en språkresa till Wien?

 

På ESL är språk vår passion och vi älskar att få våra studenter lika entusiastiska för dem som vi är! Vi har över 20 års erfarenhet av att stödja blivande språkstudenter och ge dem expertråd som hjälp att hitta sin ideala språkkurs och visa dem sätt att uppnå sina mål. När du reser med ESL garanteras du både kvalitet och oslagbara priser på din kurs i tyska i Wien och vår exklusiva service betyder att du får stöd före, under och efter din språkresa – gratis! Upptäck en värld av språk med ESL och se var du kan resa nästa gång!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.