Språkresor till Playa del Carmen

Kan du aldrig få nog av strandliv? Då är en språkresa till Playa del Carmen som gjord för dig! Även om du inte är typen som alltid går i flip-flops, finns det ett skäl till att detta är ESL:s populäraste resmål i Mexiko – konstant solsken, kilometerlånga sandstränder, livligt nattliv. Detta får di inte missa. Plugga spanska i Playa del Carmen och upptäck det verkliga paradiset på jorden!
 

Se vårt urval av skolor för Spanska - Playa del Carmen

 • Lägg till i favoriter

  Skolan Don Quijote har ett väldigt vackert läge, endast några minuters promenad från fantastiska...

  Från 2286 SEK
  260 USD för 1 vecka

Varför studera spanska i Playa del Carmen?

 

Om du vill kombinera dina studier med äventyr, är den underbara badorten Playa del Carmen den perfekta platsen. Öva din spanska medan du njuter av det klara karibiska vattnet, havssköldpaddor och uppfriskande dopp i cenotes – och det är bara dag ett! Du lär känna Mexiko på ett verkligt unikt sätt på upptäcktsfärd med studenter från hela världen och praktiserar spanska tillsammans medan ni provsmakar läcker mexikansk mat, smuttar på mezcal och tar er till toppen av mayatempel!


 

Vad kommer jag att göra på min kurs i spanska i Playa del Carmen?

 

Oberoende av din studiestil och vad du vill uppnå med dina språkstudier, kan vi på ESL hjälpa dig att hitta den rätta kursen. Våra partnerskolor erbjuder ett brett urval av kurstyper, så du kan plugga spanska i Playa del Carmen i din egen takt och på det sätt som passar dig bäst! Från deltidskurser till förberedande examenskurser hjälper vi dig att hitta din ideala kurs i spanska. Utöver att ge dig chansen att studera i total fördjupning, erbjuder våra partnerskolor dig ett rikt aktivitetsprogram som hjälper dig att upptäcka Riviera Maya och att träffa människor från runt om i världen.


 

Varför välja ESL för en språkresa till Playa del Carmen?

 

Sedan ESL först startade 1996 har vi erbjudit kurser av hög kvalitet till exceptionella priser och vår lägstaprisgaranti gör att du aldrig betalar mer med oss än du skulle göra med någon annan förmedlare. Vi ger dig också helt personaliserad service med din egen språkreserådgivare som stödjer dig hela vägen när du organiserar din ideala språkresa utomlands. Upptäck en värld av språk med ESL på din kurs i spanska i Playa del Carmen!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.