Språkresor till Milano

Som den italienska huvudstaden för mode och design, är Milano en framtidsinriktad stad som hyllar det moderna, men samtidigt håller århundraden av tradition intakt! På en språkresa till Milano kommer du att fördjupa dig i Italiens framtidsstad, där det sofistikerade kombineras med det kreativa, det gamla blandas perfekt med det nya och, självklart, den kulinariska upplevelsen är sublim. Upptäck framtidens Italien på en kurs i italienska i Milano med ESL!
 

Se vårt urval av skolor för Italienska - Milano

 • Lägg till i favoriter

  Skolan ligger på en känd gata i affärskvarteret mitt i stadens centrum och det går lätt att ta sig hit...

  Från 2708 SEK
  260 EUR för 1 vecka

Varför studera italienska i Milano?

 

Praktisera din italienska i total fördjupning i denna vackra, livliga stad, där affärer och mode går hand i hand. Du omges av eleganta lokalbor och lär dig av dem hur man dricker espresso på sant milanesiskt sätt – i en enda slurk! En kurs i italienska i Milano är också chansen att studera i en autentisk miljö och snabbt utveckla dina färdigheter då du praktiserar med lokalinvånare och internationella studenter som du träffar på din kurs.


 

Dina alternativ för en kurs i italienska i Milano.

 

På ESL erbjuder vi dig möjligheten att skräddarsy din kurs efter dina behov, hjälper dig att bestämma den ideala längden på din vistelse, detaljerna angående själva kursen och var du ska bo medan du studerar italienska i Milano. Våra erfarna partnerskolor erbjuder många olika kursalternativ, inklusive standardkurser, intensivkurser, kombinerade kurser och privatlektioner. I Milano ger våra partnerskolor dig även chansen att uppleva staden och språket på ett verkligt unikt sätt, med företagspraktik i det milanesiska arbetslivet inom mode och design!


 

Fördelar med att läsa italienska i Milano.

 
 • Du utvecklar snabbt dina kunskaper genom total språklig och kulturell fördjupning.
 • Du träffar nya människor, både lokalbor och internationella, när du lär känna vardagslivet i Milano och möter studenter som rest från hela världen för att studera där.
 • Du skapar nya möjligheter för dig själv genom att prova nya saker och utveckla mjuka färdigheter under det att du vänjer dig vid ett nytt land och ett nytt sätt att leva.
 • Slutligen och inte minst viktigt, du återvänder hem med minnen som varar hela livet!
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.