Språkresor till Québec

Gör en språkresa på ett verkligt unikt sätt och upptäck ett land i landet under din kurs i franska i Quebec! Som en stad där två olika kulturer smälter samman – den europeiska och den nordamerikanska – är Quebec den perfekta platsen för äventyraren inom dig! Läs franska i Quebec, där du kommer att öppna sinnet för en global syn på franska och uppleva denna vackra kosmopolitiska stad i total fördjupning!
 

Se vårt urval av skolor för Franska - Québec

Varför studera franska i Quebec?

 

Lär dig daglig franska med en knorr i Quebec, där de tvåspråkiga lokalborna talar franska överallt på gatorna. Provinsen Quebec är den enda i Kanada där det enda officiella språket är franska och 95 % av befolkningen här talar franska som första eller andra språk. Detta innebär total fransk fördjupning för dig! Tala franska vart än du går, utforska kanadensiska slott, fantastiska vattenfall och lustiga gator i Quebecs gamla stadsdel. Det kommer att bli en fördjupande upplevelse som ingen annan!


 

Vad kommer jag att göra på min kurs i franska i Quebec?

 

På ESL arbetar vi nära våra partnerskolor för att säkra att de levererar dynamiska, stimulerande lektioner som hjälper våra studenter att nå sina mål, oavsett vilka de är. Låt oss bara få veta hur du önskar lära dig franska i Quebec och vi finner den ideala kursen som passar dina behov, med de olika alternativ som erbjuds av våra partnerskolor. Vare sig du studerar som hobby, behöver utveckla din franska för jobbet, eller vill ta en officiell examen, kan vi hitta den rätta kursen för dig i Quebec!


 

Varför välja ESL för en språkresa till Quebec?

 
 • Kvalitet ESL. Vi arbetar bara med ledande skolor och bygger upp en nära relation till dem för att säkra att du ska få den bästa språkkursen som står att finna.
 • Hjälp och guidning hela vägen. Vi erbjuder personaliserad rådgivning, absolut gratis. Våra språkreserådgivare finns här för att hjälpa dig att få den ideala kursen i franska i Quebec.
 • Ett unikt, snabbt sätt att lära sig ett nytt språk. Även om alla studenter är olika, är det bästa sättet att lära sig nya färdigheter att öva, öva och öva och i Quebec får du möjlighet att göra detta varje dag!
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.