Språkresor till Montreal

Se en ny sida av franskan på andra sidan oceanen på en språkresa till Montreal! Förenade av ett gemensamt språk, men vida skilt från Frankrike, är att läsa franska i Montreal en fantastisk möjlighet att uppleva en blandning av kulturer på nära håll. Utforska de europainspirerade gatorna med sin mycket egna kanadensiska knorr och förundras över den otroligt vackra naturen – varje dag! Din kurs i franska i Montreal kommer att öppna dina ögon för en helt ny värld.
 

Se vårt urval av skolor för Franska - Montreal

 • Lägg till i favoriter

  Belägen i centrala Montreal, omgiven av kaféer och restauranger, erbjuder språkskolan 26 klassrum. I...

  Från 2828 SEK
  412 CAD för 1 vecka
 • Lägg till i favoriter

  Lär dig franska på ett högkvalitativt kurscenter ! I hjärtat av Montreals kosmopolitiska metropol kommer...

  Från 3088 SEK
  450 CAD för 1 vecka

Varför göra en språkresa till Montreal?

 

En kurs i franska i Montreal ger dig tillfälle att lära dig något känt i en helt ny miljö – att få se en ny sida av franskan och få en global vision av språket. Det kan verka litet av en stereotyp, men det är samtidigt sant att Kanada är ett av de mest välkomnande länderna i världen – och Montreal är inget undantag! Du kommer genast att känna dig som hemma när du utforskar de vackra gatorna och övar din franska med folk du möter, fördjupad i språket och kulturen.
 

Vilken typ av kurs i franska kan jag göra i Montreal?

 

Våra partnerskolor i Montreal erbjuder ett stort kursutbud, så du behöver bara låta oss veta vad dina mål är och hur länge du önskar vara borta, så hjälper vi dig att hitta din ideala kurs. Du kan ta en standardkurs i franska, en halvintensiv eller intensivkurs, lära dig franska på en specialkurs för arbetet, eller ta en förberedande kurs för officiell examen genom våra kvalitetsskolor. Lektionerna kommer att vara dynamiska och stimulera dig till att uppnå dina mål. Vilken typ av kurs i franska i Montreal du än gör, kommer du att ha möjlighet att snabbt förbättra dina färdigheter.

 

Varför välja ESL för att studera franska i Montreal?

 

Vi vet att resa ut på en språkkurs kan vara ett stort beslut, med många saker att organisera och ta hänsyn till. Med ESL får du stöd i vartenda steg i processen med gratis, personaliserade råd före, under och efter din kurs i franska i Montreal. Vi har mer än 20 års erfarenhet av att erbjuda kurser och service av hög kvalitet till våra studenter och tusentals ger oss förtroendet varje år att hjälpa dem att ordna sin perfekta språkresa utomlands. Upptäck en värld av språk och lär dig franska med ESL!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.