EC

Lär dig franska på ett högkvalitativt kurscenter ! I hjärtat av Montreals kosmopolitiska metropol kommer du att uppskatta kurscentrets pedagogiska infrastruktur : 23 rymliga klassrum, en studentlounge, några datorer med internetuppkoppling, en sal ämnad för individuella studier och ett resurscenter. Du omges av deltagare från hela världen och har chansen att delta i lektioner, utformade av högt kvalificerade lärare. Språkskolan EC i Montréal ligger i en modern byggnad nära allmänna kommunikationer (buss, tunnelbana) och inte långt från den berömda « underjordiska staden », en galleria som uppskattas mycket, speciellt vintertid. Internet via Wi-Fi är gratis i hela skolan.

Pluspunkter

 
EC
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

  • Idealiskt läge i centrum av Montréal
  • Lång erfarenhet av att undervisa i franska
  • Utmärkta boendealternativ
  • Bra utbud av aktiviteter för alla smaker

Skolfakta

#
Skolstorlek:
L
#
Examina:
DALF
DELF
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

ALTO
esl alto accreditation
Languages Canada
esl languages canada accreditation

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

esl-host-family-accommodation

Unna dig att bli inbjuden till en av värdfamiljerna i Montréal, kända vida omkring för sin gästfrihet! Du får eget rum och delar övriga utrymmen med dina värdar. Dessa kommer att göra allt för att få med dig i deras dagliga liv och prata med dig, på franska givetvis, om de fransktalande kanadensarnas seder och bruk. Upptäck också de kulinariska traditionerna och den rika kulturen i denna region i Kanada! Du har halvpension och för att ta dig till skolan utnyttjar du det allmänna transportnätet som är både enkelt att använda och att nå.

Superior Tylon Studios (från 18 år)

esl language french inlingua larochelle accomotation

Upptäck Montreal från ett av dess roligaste och mest livliga områden, Quartier des Spectacles. Du kommer att bo på en 20 minuters bussresa från skolan (30 min till fots) och de underbara grönområdena i Mount Royal.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
esl Montreal language stay 2
Andra skolor i området
Montreal
ESL ILSC education group Montreal
Montreal
ILSC Education Group
 
ESL French Canada Quebec Bouchereau lingua international Bli
Québec
Bouchereau Lingua International (BLI)