EC

Lär dig franska på ett högkvalitativt kurscenter ! I hjärtat av Montreals kosmopolitiska metropol kommer du att uppskatta kurscentrets pedagogiska infrastruktur : 23 rymliga klassrum, en studentlounge, några datorer med internetuppkoppling, en sal ämnad för individuella studier och ett resurscenter. Du omges av deltagare från hela världen och har chansen att delta i lektioner, utformade av högt kvalificerade lärare. Språkskolan EC i Montréal ligger i en modern byggnad nära allmänna kommunikationer (buss, tunnelbana) och inte långt från den berömda « underjordiska staden », en galleria som uppskattas mycket, speciellt vintertid. Internet via Wi-Fi är gratis i hela skolan.

Pluspunkter

 
EC
1 / 10

Pluspunkter

  • Idealiskt läge i centrum av Montréal
  • Lång erfarenhet av att undervisa i franska
  • Utmärkta boendealternativ
  • Bra utbud av aktiviteter för alla smaker

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

Languages Canada
esl languages canada accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Japan
      Colombia
      Mexico
      Frankrike
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-2

Genom att dela det dagliga livet med en värdfamilj i Montreal får du tala franska i en avslappnad miljö och lära dig massor om de lokala vanorna och livsstilen. En mycket berikande erfarenhet! Du bor antingen i eget rum eller i tvåbäddsrum och delar övriga utrymmen med dina värdar. Du kan välja mellan självhushåll, halvpension och helpension. Passa på att lära känna de lokala kulinariska traditionerna! För att ta dig till skolan utnyttjar du det allmänna transportnätet som är både enkelt att använda och att nå.

 

OBS: Det är obligatoriskt för studenter under 18 år att bo i eget rum med halvpension, att boka transfer från och till flygplatsen, samt ha med sig intyg med föräldrars (vårdnadshavares) godkännande. Studenterna skall även visa upp ett intyg om vårdnadsansvar (Custodianship letter) på anmodan av ambassaden.

Residens La Marq au 515 (från 18 år)

ESL Languages residence La Marq 515 EC Montreal

Detta residens är idealiskt för studenter som vill att deras resa ska vara rolig, social och i händelsernas centrum, bara 20 minuter från språkskolan och omgivet av barer och restauranger. Du erbjuds enkelrum i en lägenhet med två till fyra andra studenter, som har en lounge med Wi-Fi, TV, en matsal och ett gemensamt kök. Varje rum har ett skrivbord och garderob, med tillgång till ett badrum som delas med två andra studenter. Residenset tillhandahåller sängkläder som kan tvättas mot en avgift i tvättmaskin på plats. De boende har självhushåll och måste städa sina personliga utrymmen själva, men gemensamma ytor städas av residenset varje vecka. Mellan lektionerna kan du använda gym och spelrum tillsammans med dina nya vänner.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.