Språkresor till Los Angeles

Den sprudlande metropolen Los Angeles är en idealisk plats för en språkkurs utomlands. I denna ikoniska stad kommer din dröm om Amerika att uppfyllas då du fördjupar dig i det kaliforniska livet. På en språkkurs till Los Angeles finner du dig omgiven av kultur och nöje utan like någon annan stans i USA – från vackra stränder till stadens höga skyskrapor. L.A. har allt! Följ med bakom scenen och upplev själv Los Angeles!
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Los Angeles

 • Lägg till i favoriter

  Studera engelska i Los Angeles på vår partnerskola som ligger i Westwood, nära Beverly Hills, mellan...

  Från 4334 SEK
  493 USD för 1 vecka
 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskola ligger centralt nära Sunset Boulevard. Skolan består av en ljus och modern byggnad med...

  Från 4712 SEK
  536 USD för 1 vecka

Varför göra en språkkurs i Los Angeles?


L.A. är en ikonisk, framåtsträvande stad, där trender hela tiden föds och kultur snabbt skapas – inte bara i USA, men globalt. På en språkkurs i engelska i Los Angeles kommer du att förstå denna stad bättre, när du, fördjupad i engelska, utforskar dess gator och njuter av den kosmopolitiska atmosfären. Eftersom L.A. har sådant inflytande i världen, reser internationella studenter från när och fjärran hit, vilket gör att du har ett brett urval kurser att välja bland och du kommer att vara omgiven av en blandning av nationaliteter varhelst du går – en verkligt global erfarenhet!


 

Vilken typ av kurser i engelska kan jag göra i Los Angeles?


Våra partnerskolor i L.A. erbjuder ett brett urval och det finns egentligen ingen gräns när det gäller att utforma din ideala kurs! Studera en standardkurs, ta en halvintensiv eller en intensivkurs om du vill göra snabbare framsteg, eller gör en förberedande examenskurs. Vi handplockar våra partnerskolor baserat på deras exceptionella kvalitet, deras dynamiska, interaktiva undervisningsmetoder och för den hjälp och det stöd de erbjuder alla sina studenter. Om du vill ta ditt lärande till en ny nivå, erbjuder våra skolor tilläggskurser som filmstudier för den där verkligt autentiska hollywoodupplevelsen under din språkresa till Los Angeles!


 

Varför välja ESL för en språkkurs i engelska i Los Angeles?


På ESL vill vi att du ska känna samma passion för språk som den som motiverar oss. Vår prioritet är att erbjuda kvalitet och variation, att hjälpa dig att uppnå dina mål och förse dig med en positiv, njutbar studieerfarenhet. Våra kurser erbjuder:

 • Förstklassig undervisning via vårt breda nätverk av partnerskolor
 • Ett brett kursurval: vare sig du vill lära dig för ditt arbete, studera som en hobby, eller ta en officiell examen, har vi den perfekta kursen för dig och dina behov.
 • Gratis, personaliserad rådgivning under hela din resa med oss.
 • Chansen att själv få erfarenhet av ett nytt språk och en ny kultur, samt att få minnen som varar hela livet.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.