Språkresor till Kapstaden

Vid Kapstadens stränder är en fantastisk plats för att studera engelska och lära känna en ny kultur, vitt skild från allting du har erfarit tidigare! Gör en språkresa till Kapstaden och känn hur natur och stadsliv förenas i denna otroliga stad i skuggan av Taffelberget. ESL:s kurser i engelska i Kapstaden är ett populärt val bland studenter som letar efter en plats där de kan kombinera studier och äventyr – upptäck Sydafrika själv i denna mångfacetterade stad!
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Kapstaden

 • Lägg till i favoriter

  Studera engelska i hjärtat av Kapstaden! Med sina panoramavyer över Oceanen och Taffelberget, erbjuder...

  Från 2986 SEK
  288 EUR för 1 vecka
 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskola LAL Cape Town är etablerad i Kapstaden sedan 1995. Den ligger väl till i hjärtat av Sea...

  Från 3629 SEK
  350 EUR för 1 vecka

Varför studera engelska i Kapstaden?

 
 • Kapstaden är en blandning av kulturer, traditioner och landskap, vilket gör den till en idealisk plats för att utveckla dina färdigheter i engelska och samtidigt prova på något nytt varje dag.
 • På grund av Kapstadens rykte som turistmål, reser studenter från hela världen hit för att studera, så du möter människor från jordens alla hörn och praktiserar din engelska med folk av många olika nationaliteter.
 • En kurs i engelska i Kapstaden låter dig fördjupa dig inte bara i språket men i Sydafrikas skönhet – dess häpnadsväckande landskap, rika djurliv och otroliga blandning av kulturer.


 

Vilken typ av kurs i engelska i Kapstaden kan jag göra?

 

På ESL är vi stolta över att kunna erbjuda ett brett urval på alla våra fler än 250 resmål runt om i världen och Kapstaden är inget undantag. Våra partnerskolor erbjuder en mängd kurser i engelska, från standardkurser till intensivkurser och allting däremellan! Om du vill använda engelskan i ditt arbete kan du ta en kurs som fokuserar på arbetslivsengelska och om du tänker dig att ta en officiell examen, är Kapstaden det idealiska stället ätt göra det på också! Om du är sugen på att se mer av denna otroliga stad, erbjuder våra partnerskolor även kurser där du utforskar Kapstaden medan du lär dig, med fältarbeten och aktiviteter som verkligen kommer att hjälpa dig att komma i kontakt med ortsborna och staden.

 

Varför göra en språkresa till Kapstaden med ESL?

 

Vi har hjälpt studenter att hitta sin ideala språkkurs utomlands i över 20 år nu, sedan vi startade 1996, så vi har byggt upp ett brett nätverk av skolor och arbetat med att upprätthålla ett nära samarbete med dem genom åren. På ESL erbjuder vi också en personaliserad service som hjälper dig att ordna allting du behöver för din kurs i engelska i Kapstaden. Vi stödjer dig före, under och efter din kurs för att säkra att du ska få ditt livs språkresa!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.