Språkresor till Kapstaden

Din språkresa till Kapstaden, på den afrikanska kontinentens sydspets, kommer att överväldiga dig: den majestätiska inramningen är hisnande, badstränderna vackra och Atlanten omsluter Robben Island, ön där Nelson Mandela satt fängslad i 27 år.
 

Nutidshistorien har präglat den lokala befolkningen. Den är ett uttryck för glädjen att leva och har hittat sin jämvikt i denna vackra naturnära miljö. Mellan Table Mountain och Lion’s Head lär du känna en livlig och mångkulturell stad där musiken är närvarande överallt och där idrottsevenemang alltid lockar massor av folk. Gastronomi och vinkultur, gott humör och shopping till bra priser står också på programmet. Ett uppskattat resmål av studenter från hela världen, kommer Kapstaden också att vinna ditt hjärta!

Läsa mer

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Är du intresserad av denna stad?

Varför välja ESL?

 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.