Språkresor till St. Julian's

Letar du efter en ny erfarenhet av att studera engelska utomlands? St Julian’s på Malta erbjuder det bästa av medelhavslivet med en engelsk knorr! Om du studerar engelska i St Julian’s får du upp ögonen för maltesisk kultur och en ny livsstil – allt under solen naturligtvis – medan du samtidigt snabbt förbättrar din engelska i total fördjupning utomlands! Malta är en av ESL:s populäraste destinationer för studenter: pröva en kurs i engelska i St Julian’s och du kommer snart att förstå varför!
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - St. Julian's

 • Lägg till i favoriter

  Språkskolan består av två byggnader mitt emot varandra bara några steg från huvudterminalen för...

  Från 2573 SEK
  248 EUR för 1 vecka
 • Lägg till i favoriter

  Kom till soliga Malta för att studera engelska tillsammans med andra studenter i samma ålder och med...

  Från 2573 SEK
  248 EUR för 1 vecka

Fördelar med att läsa engelska i St Julian’s

 

En kurs i engelska i St Julian’s är det idealiska sättet att utforska Malta: du lär känna livet i en vacker stad vid havet och praktiserar din engelska med ortsborna hela tiden. Den avspända livsstilen på ön är den perfekta läromiljön och du kommer att känna dig välkommen på en gång. Omgiven av molnfri himmel, blått hav och sekler av historia – utan en regndroppe i sikte – vad mer kan du önska dig av en kurs i engelska utomlands?

 

Är engelskan som talas i St Julian’s annorlunda?

 

Maltesarna är tvåspråkiga och talar både engelska och maltesiska flytande. De har engelska som modersmål, men precis som överallt annars finns det små olikheter mellan den brittisk engelska du kanske lär dig i skolan och maltesisk engelska. Emellertid är dessa olikheter mycket små tack vare landets gemensamma historia med Storbritannien. Många av våra europeiska studenter väljer en språkresa till Malta på grund av att man är van vid den mer ”europeiska engelska accenten som lokalinvånarna har.

 

Vad ESL kan erbjuda dig på din kurs i engelska i St Julian’s

 

Vi har över 20 års erfarenhet av att anordna språkresor och vår breda kunskap betyder att vi kan ge dig det stöd och den hjälp du behöver för att sätta samman din ideala språkkurs. Oavsett vilka dina kursmål är, kan vi finna den perfekta kursen som hjälper dig att uppnå dem och vår lägstaprisgaranti innebär att du aldrig betalar mer hos oss än du skulle göra med någon annan förmedling. Vi erbjuder också en helt personaliserad service med din alldeles egna språkreserådgivare som guidar dig före, under och efter din kurs – gratis! Upptäck en värld av språk med ESL!

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.