Språkresor till Toronto

Om du letar efter en kurs i engelska utomlands där du känner dig hemma från ögonblicket du landar, då är Toronto platsen för dig! Ta en språkkurs i engelska i Toronto och upplev Kanada på ett nytt, fräscht sätt – totalt fördjupad i ett nytt språk och i en ny kultur. ESL:s utbud av kvalitetskurser i engelska i Toronto låter dig samla otroliga minnen av en mångkulturell, vibrerande stad omgiven av Kanadas vackra natur.
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Toronto

 • Lägg till i favoriter

  I en vacker miljö, ligger skolan idealiskt nära Union Station, den berömda St Lawrence Matmarknad och...

  För närvarande finns 1 specialerbjudande

  Från 3197 SEK
  455 CAD för 1 vecka
 • Lägg till i favoriter

  Bara ett par minuter från CN Tower, ligger vår partnerskola i en modern, ljus byggnad, mitt i...

  Från 3197 SEK
  455 CAD för 1 vecka
 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskola ligger mitt i Torontos centrum med tre permanenta campus, speciellt utformade och...

  Från 2951 SEK
  420 CAD för 1 vecka

Varför göra en språkresa till Toronto?

 

Toronto är en otroligt diversifierad stad vilket gör att du möter många olika kulturer och sevärdheter medan du hela tiden hör engelska talas runt omkring dig. Praktisera dina kunskaper varje dag med lokalborna och med internationella studenter och njut av stadens välkomnande kanadensiska vibbar. Som ett centrum för både kultur och affärer, är Toronto ett populärt val bland studenter som vill utveckla sina språkkunskaper och möjligheter till arbete på samma gång. Din kurs i engelska i Toronto låter dig stärka dina färdigheter i engelska och lära känna nya saker varenda dag.


 

Vad kan jag göra på min kurs i engelska i Toronto?

 

På ESL är alla våra kurser flexibla på det sättet att vi kan anpassa dem efter dina behov. Om du tänker dig att göra en deltidskurs, eller studera mer intensivt, kan vi hjälpa dig att ordna det. Vill du komplettera dina studier i engelska med ett officiellt certifikat, eller med en företagspraktik, har vi den rätta kursen för dig. I tillägg till att hjälpa dig att välja den ideala skolan, ger vi också råd om boende så att du kan ordna det viktiga för resan på en gång.


 

Varför välja ESL för att plugga engelska i Toronto?

 

ESL har hjälpt studenter att organisera sin perfekta språkresa i över 20 år och sedan vi först startade 1996 erbjuder vi med stolthet:

 
 • Ett brett kursutbud på partnerskolor vars höga kvalitet motsvarar ESL:s höga krav.
 • Hjälp och support till våra studenter under varje steg av processen med gratis, personaliserade råd från din egen språkreserådgivare.
 • Marknadens bästa priser – vår lägstaprisgaranti innebär att du aldrig betalar mer hos oss än du skulle göra hos någon annan förmedlare.
 • En oförglömlig erfarenhet. Din kurs i engelska i Toronto kommer naturligtvis att hjälpa dig att förbättra dina färdigheter, men framför allt får du minnen som varar hela livet!
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.