Språkresor till Galway

Denna lilla stad på Irlands västkust är det perfekta stället för total fördjupning – inte bara i engelska, men i den irländska kultursjälen! På en språkresa till Galway kommer du att upptäcka hur festivaler, traditioner, musik och dans blandas samman och skapar ett av de vackraste hörnen på den Gröna ön. Det Irland du alltid föreställt dig är precis här: med borgar, vindpinade hedar och branta klippor alldeles i närheten. Ta en kurs i engelska i Galway och upptäck den irländska kulturens hjärta!
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Galway

Varför studera engelska i Galway?

 

Galways välkomnande natur, den livliga atmosfären och chansen att lära sig engelska i total fördjupning, gör staden till ett fantastiskt val för alla studenter som vill utveckla sina språkliga färdigheter. Med en livlig kulturscen, fylld av konst, musik och dans, är Galway och dess färgrika gator den perfekta platsen för att upptäcka vardagslivet på Irland och landets unika charm. En kurs i engelska i Galway är mer än bara möjligheten att öva engelska varje dag – det är en kulturell upplevelse, full av minnen som varar hela livet!


 

Vad kommer jag att göra på min kurs i engelska i Galway?

 

När du pluggar engelska i Galway, kommer du naturligtvis att göra mycket mer än att utforska staden och den fantastiska landsbygden – du studerar i en autentisk miljö, där du praktiserar din engelska varje dag och utvecklar centrala färdigheter som hjälper dig att göra framsteg. Oavsett vilken typ av kurs i engelska du letar efter, erbjuder ESL:s partnerskolor en mängd olika kurser, så du kan vara säker på att hitta det ideala alternativet som passar dig och dina behov.


 

Varför välja ESL för en språkresa till Galway?

 

På ESL vill vi att du ska känna samma passion för språk som den som motiverar oss. Vi uppnår detta genom vår höga kvalitet och personaliserade service. Alla våra kurser erbjuder:

 
 • Dynamisk, förstklassig undervisning och ett brett nätverk av partnerskolor.
 • Ett stort urval kurstyper: vad du än vill läsa, en intensivkurs, en officiell examenskurs eller bara studera för att det är roligt, matchar vi dig mot den ideala kursen.
 • Gratis, personaliserad rådgivning hela vägen, före, under och efter din språkresa.
 • Möjligheten att lära känna ett språk och en kultur i total fördjupning.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.