Språkresor till Cork

Irlands tredje största stad får dig att korsa många broar och ta dig över många kanaler. Med en språkresa till Cork upptäcker du en stad som förr var en ö och idag, tack vare sin unga och dynamiska befolkning, är stolt över sin ekonomiska och kulturella utveckling som är exceptionell.
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Cork

Museer, musikarv, högtstående gastronomi och utflykter för turister - en välbalanserad cocktail väntar dig i Cork! Den kuperade fiskehamnen på Irlands sydkust charmar med sitt spektakulära urbana landskap och din pratglada befolkning. Besök ett ölbryggeri, roa dig med att gå igenom ett fängelse som blivit museum och unna dig en kväll på den viktorianska teatern Everyman med en pjäs eller en konsert.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Den näst största staden i Irland, med 140,000 invånare. Cork ligger längst ner i södra Irland och har ett rikt arkeologiskt, kulturellt och litterärt arv. Staden är byggd på en ö mellan de två huvudkanalerna i floden Lee, med små gränder, mängder med marknader, broar och kajar som ger den en varm och lockande atmosfär. Det är en fantastisk plats att promenera genom. I Cork finns det många kulturella händelser varje år, med ett flertal festivaler (film, jazz, folkmusik) som organiseras. Det finns många teatrar, restauranger, pubar och nattklubbar som bildar ett spännande nattliv. Sportfanatiker kommer också att vara nöjda med det breda utbudet. Du kan välja själv: golf, ridning, segling, fiske, kanot eller tennis, alla i vackra utomhusmiljöer. Men Corks största tillgång är utan tvekan gästfriheten hos dess invånare, som du kan praktisera din engelska med i ett gatuhörn, och göra ditt besök i Cork till en oförglömlig upplevelse.
 


Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.