Språkresor till Oxford

En av världens mest berömda akademiska städer verkar vara ett naturligt val för en kurs i engelska utomlands – åtminstone tycker vi på ESL det! En språkresa till Oxford låter dig utforska en blandning av det moderna och det historiska, med sekler av tradition som mixas med en ung, mångkulturell studentpopulation. Här ligger världens äldsta engelskspråkiga universitet. Oxford är ett framstående centrum för utbildning och vi är stolta att kunna erbjuda ett varierat kursutbud i engelska i denna pittoreska stad.
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Oxford

 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskola är ett fantastiskt val om du letar efter en språkresa till Oxford! Som staden med...

  För närvarande finns 1 specialerbjudande

  Från 3711 SEK
  308 GBP för 1 vecka
 • Lägg till i favoriter

  Språkskolan Kings erbjuder en förstklassisk miljö, belägen i hjärtat av staden, med restauranger,...

  För närvarande finns 1 specialerbjudande

  Från 4385 SEK
  364 GBP för 1 vecka

Vilken typ av kurs i engelska i Oxford kan jag göra?

 

Vad du än letar efter i en kurs i engelska kan vi hjälpa dig att hitta den ideala kursen i engelska i Oxford som passar dina behov. Alla studenter är inte lika och vi är stolta över att ha partnerskolor med lektioner på olika nivåer och som använder sig av dynamiska undervisningsmetoder för att engagera sina studenter. Vare sig du vill studera på deltid, göra en intensivkurs för att snabbt utveckla dina språkliga färdigheter, eller studera för en officiell examen i engelska, erbjuder Oxford ett brett utbud av kurser i engelska utomlands.


 

Fördelar med att läsa engelska i Oxford:

 
 • Praktisera dina färdigheter i engelska varje dag och utveckla ditt tal och din läs- och hörförståelse när du promenerar på Oxfords vackra gator och blandar dig med både lokalbefolkning och internationella studenter.
 • Träffa nya människor från hela världen som rest hit för att uppleva det historiska universitetet och få ett smakprov av studentlivet i England.
 • Utforska en stad med månghundraårig historia på bara några timmars avstånd från andra ikoniska platser i Storbritannien som London eller Bath.
 • Förfina din engelska accent och utforska engelsk kultur ur ett nytt perspektiv i total fördjupning.
 

Vad ESL erbjuder dig på din kurs i engelska i Oxford

 

Vi började att organisera språkresor utomlands 1996, så vi har över 20 års erfarenhet inom området och ett stort nätverk av språkskolor runt om i Europa för dig. Vi handplockar våra skolor, vilket betyder att vi kan garantera deras kvalitet och undervisningsmetoder och vi håller en nära kontakt med dem för att kunna hålla dig informerad. På ESL är vi stolta att kunna erbjuda en komplett service inklusive kostnadsfri, personaliserad rådgivning och en gratis prisoffert utan förbindelse. Vi guidar dig hela vägen genom processen att organisera din perfekta kurs i engelska i Oxford så att du kan vara säker på att få den rätta för dig.

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.