Språkresor till Manchester

Denna vänliga stad i norra England är den idealiska platsen för att studera engelska utomlands – med massor att se och att göra, en ung studentpopulation och välkomnande nordengelskt kynne, kan du vara säker på att lämna Manchester med mer än bara språkkunskaper! ESL kan hjälpa dig att ordna en verkligt minnesvärd upplevelse på din språkresa till Manchester, där du har en hel rad av kurser att välja bland och handplockade av oss för sin exceptionella kvalitet.
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Manchester

 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskolas moderna faciliteter ligger i hjärtat av Manchester, på sjätte våningen av en ny och...

  Från 4441 SEK
  365 GBP för 1 vecka
 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskola befinner sig i hjärtat av Englands andra stad, bara en minut från järnvägsstationen...

  Från 3954 SEK
  325 GBP för 1 vecka

Varför välja en språkkurs i engelska i Manchester?


Manchester är ett av de populäraste ställena i norra England och det är lätt att förstå varför. Som Storbritanniens näst största stad med en stor studentpopulation, har den en öppen, mångkulturell miljö där det alltid är något på gång. En innovativ stad, platsen för Old Trafford och (vem kan glömma?) Oasis, är den en verklig ikon i brittisk kultur. Utöver detta är norra England ofta ett mer ekonomiskt alternativ för studenter, där boendet och det dagliga livet vanligtvis är mycket billigare än i de sydengelska städerna.
 
 

Vilken typ av kurser i engelska i Manchester kan jag göra?


ESL erbjuder anpassade kurser för att passa alla olika nivåer: vi finns här för att guida dig på varje steg i processen att lära dig engelska i Manchester. Tack vare Manchesters storlek erbjuds här många kursalternativ, vilket betyder att du kan vara säker på att hitta den perfekta språkresan som passar dina behov.
 
Vi vet att du lär dig bäst när du har roligt, så du bör alltid leta efter en skola där du känner dig bekväm och välkommen. Vare sig du letar efter engelska för resande, arbete, att ta en examen eller helt enkelt därför att du är intresserad av språket, hittar du den rätta kursen i Manchester.
 
 

Studera engelska i Manchester med ESL-kvalitet


På ESL är vi stolta att kunna erbjuda:
 
 • En hög undervisningsstandard genom våra fantastiska partnerskolor med vilka vi upprätthåller en nära kontakt hela året.
 • Gratis, personaliserad rådgivning genom hela kursen. Oavsett vart i världen du reser skräddarsyr vi din kurs så att den passar dig och hjälper dig hela vägen.
 • Marknadens lägsta priser. Om du hittar din kurs billigare genom en annan förmedling återbetalar vi mellanskillnaden.
 • En otrolig erfarenhet för var och en av våra studenter. En språkresa ska inte bara hjälpa dig att utveckla dina färdigheter i engelska, utan även förse dig med en verkligt minnesvärd, unik upplevelse.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Manchester
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.