Språkresor till Liverpool

Om du letar efter en bit urbant engelskt liv, men inte gillar turistorterna, då är Liverpool en fantastisk plats för en kurs i engelska utomlands. På en språkresa till Liverpool får du chansen att uppleva autentiskt brittiskt liv i en välkomnande stad, berömd för sin vänlighet och att praktisera din engelska varje dag med lokalbefolkningen och med internationella studenter so flockas hit för att få erfarenhet av livet up north. På ESL:s kurser i engelska i Liverpool kommer du direkt att känna dig som hemma från dag ett!
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Liverpool

Varför göra en språkresa till Liverpool?

 
 • Praktisera dina färdigheter i total fördjupning: du äter, sover och andas på engelska medan du utforskar staden och träffar internationella studenter från hela världen.
 • Res och upplev nya saker varje dag. Liverpool har sina alldeles egna sevärdheter – vem kan glömma The Beatles och Liverpool F.C.? – men det är också en perfekt utgångspunkt för att utforska många lokala städer inklusive Manchester och Leeds, för att inte nämna Wales, en kort resa därifrån!
 • Englands nordbor är berömt vänliga, så du anpassar dig lätt till det dagliga livet på din språkkurs i engelska i Liverpool.
 

Vad kommer jag att göra när jag studerar engelska i Liverpool?


Alla våra kurser på ESL är anpassade till den enskilda studenten, vilket betyder att du kan utforma din kurs beroende på vad du önskar uppnå på din språkresa till Liverpool. Om du tänker studera engelska som hobby, kan du ta en standardkurs eller en halvintensiv kurs. Våra partnerskolor erbjuder allting från kurser i affärsengelska till intensivkurser om du vill göra snabba framsteg och om du vill ta en officiell examen är våra språkkurser i engelska i Liverpool perfekta för detta.
 
 

Varför välja ESL för en språkresa till Liverpool?


Våra 20 års erfarenhet betyder att vi har en utmärkt kunskap om språkresor och våra studenters kommentarer talar för sig själva. Alla studentkommentarerna finns på vår webbplats så att du kan läsa autentiska uppfattningar om skolan innan du tar din kurs. Vi handplockar våra partnerskolor och arbetar nära dem för att säkra att du ska få det absolut bästa när det gäller kvaliteten på din språkkurs i engelska i Liverpool. Dessutom vet vi att det är en spännande erfarenhet att resa långt hemifrån, men det för också med sig mycket att ordna. Därför erbjuder vi en helt personaliserad service med din alldeles egna språkreserådgivare som stöd – vilket gör att det ända du har kvar att göra är att njuta av resan!
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.