Språkresor till Perth

Denna vackra stad har dragit till sig studenter under årtionden med sina sandstränder, perfekta för surfarlivsstilen, och komplett omgiven av Australiens otroliga natur och djurliv. Gör en språkresa till Perth och upptäck livet ”down under” i ett urbant paradis där du välkomnas av en virvelvind av saker att göra och platser att utforska medan du fördjupar dig i engelska varenda dag. Upptäck en ny sida av världen på din kurs i engelska i Perth!
 

Se vårt urval av skolor för Engelska - Perth

Varför studera engelska i Perth?

 
 • Du hör och talar engelska varje dag och är totalt fördjupad i det australienska livet i Perth.
 • Du kommer lätt ut i Australiens fantastiska natur i Perths pittoreska omgivningar – med nationalparker och skogar att utforska utanför staden förutom den vackra staden själv.
 • Du träffar folk från hela världen eftersom Perth drar till sig tusentals internationella studenter varje år. Du kommer hela tiden att ha tillfälle att öva och lära!
 

Vilken typ av kurs i engelska i Perth kan jag göra?

 

ESL är stolt att kunna erbjuda ett brett kursutbud och Australiens popularitet gör att du har mycket att välja bland från våra högkvalitativa partnerskolor. Från en standardkurs till en intensivkurs, det enda du behöver besluta är hur länge du vill studera engelska i Perth. Vi hjälper dig att hitta den rätta skolan. Om du vill ta en officiell examen i engelska finns även den möjligheten, eller om du vill kombinera dina studier med en yrkesaktivitet, är Australien det idealiska stället att göra det på! Prata med oss och låt oss få veta vilken målsättning du har, så guidar och stöder vi dig för att finna din perfekta kurs i engelska i Perth.


 

Varför välja ESL för en språkresa till Perth?

 

ESL har hjälpt studenter att organisera sina ideala språkstudier utomlands i över 20 år och sedan vi startade 1996 har vi erbjudit skräddarsydd, full service för att täcka våra studenters alla behov. Vi erbjuder ett brett utbud av kursalternativ på högkvalitativa partnerskolor som lever upp till ESL:s höga standardkrav. Du får kostnadsfri, personaliserad rådgivning hela vägen av din egen språkreserådgivare och dessutom erbjuder vi alla våra kurser till mycket bra priser: vår lägstaprisgaranti betyder att du aldrig betalar mer hos oss än du skulle gjort hos någon annan förmedlare.

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.