Spa

Spa har alltid associerats med vattnets välgörande egenskaper. Dess källor uppskattades redan av romarna och utgör fortfarande dess image – så stark att stadens namn blivit en synonym till välbefinnande.
 
Bortom världens oroligheter, i skydd av Ardennernas massiv och vid sidan av de stora vägarna, erbjuder Spa en fridfull miljö för fördjupade studier. En perfekt plats om du vill isolera dig tillfälligt från världen och ägna dig åt ett personligt projekt. Men man får ändå se upp med denna skönhet i den sovande skogen! Spa har även andra egenskaper. Restauranger, museer, kasino och konstgallerier förgyller vistelsen i denna stad som inte förnekar sin dragningskraft på turister. Här finns stolta minnen i spansk byggstil och holländsk byggstil från 1500-talet och 1600-talet. De 10 000 invånarna i Spa och alla besökare får ta del av den effektiva infrastrukturen. Du kan njuta av en enastående natur mitt i Europa, många sportmöjligheter och moderna faciliteter, i en stad som fascinerat under många sekler och där du med ro kan studera det nederländska språket.
Läsa mer

Se vårt urval av skolor för Nederländska - Spa

 • Lägg till i favoriter

  Ett akademiskt program som bygger på 40 års erfarenhet! De kurser som CERAN erbjuder vänder sig till...

  Från 33048 SEK
  3120 EUR för 1 vecka
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.