Shanghai

Gigantisk, hektisk, hyperaktiv; Shanghai upplever en fenomenal utveckling. Ingenting är för dyrt, inte heller för högt när det gäller att ta igen tappad tid och att glömma den gamla tiden av byråkratisk kollektivism.
 
Med rekordsnabb utveckling och målet att gå förbi USA, är det med frenesi som denna sjudande mångmiljonstad gått in i det nya årtusendet och med en modernisering som saknar motstycke. På mindre än tio år har Shanghai blivit en betydande ekonomisk knutpunkt och man drömmer redan om att bli morgondagens ekonomiska huvudstad i Kina. Med sina ”endast” 20 miljoner invånare, svarar staden ensam för en femtedel av den nationella industriproduktionen. En kraftig moderniseringsvind blåser över hela Kina och den tycks komma från Shanghai. Shanghai är en tusenårig hamnstad vid Yang Tse Kiang med spökaktiga minnen från 1920-talet, huvudstad för mode och fester i det oändliga, kosmopolitisk metropol med futuristisk arkitektur, den blå lotusblommans mystiska stad ... Vad du än har för förväntningar, så dyk ner i Shanghais magiska värld med entusiasm.
Läsa mer

Se vårt urval av skolor för Mandarin - Shanghai

 • Lägg till i favoriter

  I enlighet med rekommendationerna från de kinesiska myndigheterna, har våra partnerskolor beslutat...

  Från 8406 SEK
  791 EUR för 2 veckor
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.