Salerno

Salerno är en liten stad med 145 000 invånare och Amalfikustens viktigaste stad. Salerno, som ligger inne i bukten med samma namn invid det smaragdgröna havet, är en verklig juvel i hjärtat av Italien.
 

Se vårt urval av skolor för Italienska - Salerno

 • Lägg till i favoriter

  Kvalitetsundervisning i en miljö som är rik på kultur. Språkskolan Accademia Italiana ligger i en gammal...

  Från 5877 SEK
  560 EUR för 1 vecka
Denna autentiska gynnas av goda kommunikationer till olika turistattraktioner, till exempel Pompéi och Paestum eller till Sorrento, Capri och Positano. Trots massturismen har Salerno lyckats bevara sin typiska italienska charm. Med sitt historiska centrum, har Salerno något för varje kulturintresserad; här finns slottet Arechi och den romanska katedralen, många olika museer och kyrkor. Staden rymmer även Schola Medica Salernitana, medeltidens viktigaste centrum för medicinsk vetenskap. Det milda klimatet och de små gränderna i Salerno inbjuder till avkoppling och flanerande. Den förtrollande doften av citroner som växer i området, en havsutsikt utan motstycke och utsökta tomater från San Marzano – en mångfald njutningar att avsmaka i överflöd.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.