Om ESL, Hållbar utveckling
Om ESL

Hållbar utveckling

Hållbar utveckling

Hur esl antar utmaningen om hållbar utveckling

Vi engagerar oss i hållbar utveckling och etiska affärsprinciper. Hos ESL – Språkutbildning uUtomlands utvärderas varje åtagande i funktion av dess globala påverkan, vilket har ett direkt inflytande på företagets policy.

Vårt engagemang är inte bara knutet till miljön. När vi tar fram och genomför reklam för en produkt, anstränger vi oss att ta hänsyn till välbefinnandet hos vår personal, våra leverantörer, våra studenter och de samhällen dit vi skickar våra studenter.

Genom medvetande skapas handling och hållbar utveckling kommer alltid att utgöra ett pågående arbete. Vår Policy för Hållbar utveckling är bara första steget i en lång process som varje organisation förr eller senare måste engagera sig i.

För närvarande implementerar vi en handlingsplan som för idéerna om hållbar utveckling längre in i hjärtat av vår affärsverksamhet. Detta inkluderar att ta tag i de globala utmaningar som kan hanteras på policynivå och att säkra att våra studenter kommer till proaktiva skolor som tar hand om frågorna på lokal nivå.
 

Kan ett företag inom reseindustrin någonsin bli ”grönt”?

Att resa med flyg är inte miljövänligt; det är ett faktum. Å andra sidan är resandet en hörnsten i ESL:s identitet och det som vi står för. För att lära känna världen är det ofrånkomligt att resa och att se saker med egna ögon. Vi uppmuntrar våra studenter att resa med tåg där så är möjligt, men i många fall är flyget det enda realistiska alternativet.

Hur löser man denna interna konflikt?
 

Kompensation av CO2-utsläpp

Vi vidtar frivilliga åtgärder för att kompensera för våra CO2-utsläpp och stödjer innovativa lösningar inom klimatskydd. Alla våra medarbetares resor är CO2-kompenserade.

 

ACSR-åtgärder

Vi har vidtagit ett stort antal åtgärder för att minska avfall och för att uppmuntra till ett ansvarigt förhållningssätt på våra kontor, allt från att anlita leverantörer av förnybar energi till att köpa Fair Trade eller regionala produkter.
 

Välgörenhets- och humanitära projekt

Vi stödjer kontinuerligt ett antal humanitära projekt på välgörenhetsgrund.

CSR självvärderingsverktyg

Tack vare vårt CSR självvärderingsverktyg har vi profilerat oss som spjutspets inom hållbar utveckling i språkresesektorn.


 

Öppet hus

ESL – Språkutbildning Utomlands nära dig! Kom och träffa oss på våra informationsdagar i ditt närområde.

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För femte gången har ESL – Språkutbildning Utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2016 har 97 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning Utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning Utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.

NYHETER

SPRÅKTESTER ONLINE

Kolla din språknivå online på några minuter!

RESEBERÄTTELSER

Tamara Vázquez Núñez

Jag tillbringade en vecka i Dublin med att studera engelska på skolan Atlantic Language. Personalen på skolan var mycket uppmärksam mot studenterna och hjälpte oss med allt de kunde. Lektionerna hjälpte mig att lära mig nya ord och att klargöra några tveksamheter som jag hade sedan länge. Emellertid var den bästa erfarenheten att få lära känna personer från andra länder. På förmiddagarna tog vi lektioner och på eftermiddagarna hittade vi på saker tillsammans, vilket hjälpte mig jättemycket att våga prata på engelska.
En månad efter min vistelse i Dublin arbetade jag i Spanien och kunde konstatera att denna vecka verkligen hade gjort nytta, för min engelska hade förbättrats betydligt.

Läsa mer

Jag bokade två veckor i Heidelberg, men i slutet trivdes jag så bra att jag stannade i tre. Jag bodde hos en underbar familj, frun i huset tog med mig på utflykt på söndagarna, en gång till en närliggande ort, Landenburg, och en annan till trädgårdarna i ett palats. Skolan låg 20 25 minuter från där jag bodde och jag kunde ta buss eller spårvagn. Jag lärde känna underbara människor och några av utflykterna var mycket bra. Vi for till och med till Frankfurt.

Lektionerna var mycket interaktiva och lärarinnan mycket glad och sympatisk. Att höra tyska varje dag gör att du lär dig mycket.

Heidelberg är en mycket lugn stad, men har några ställen som är värda att besöka. Jag älskade staden. Detta har varit en av mitt livs bästa erfarenheter.

Läsa mer

Jag är glad över att ha gjort denna resa. Jag kommer inte bara tillbaka med fina minnen av ställen jag besökt, utan jag har också kunnat lära mig mycket mer av kulturen och det japanska språket än vad jag väntat mig, allt tack vare väldigt vänliga människor som jag träffat och den underbara familjen som jag bodde hos. Utan tvekan en erfarenhet som jag rekommenderar och som jag hoppas kunna göra om så fort jag får tillfälle.

Läsa mer

COMMUNITY ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

Upptäck reseberättelser, uppfattningar och anekdoter av våra studenter som varit på språkresa genom våra bloggar, våra sidor på sociala medier och våra olika plattformar online.

VIDEOFILMER