Om ESL, Hållbar utveckling
Om ESL

Hållbar utveckling

Hållbar utveckling

Hur esl antar utmaningen om hållbar utveckling

Vi engagerar oss i hållbar utveckling och etiska affärsprinciper. Hos ESL – Språkutbildning uUtomlands utvärderas varje åtagande i funktion av dess globala påverkan, vilket har ett direkt inflytande på företagets policy.

Vårt engagemang är inte bara knutet till miljön. När vi tar fram och genomför reklam för en produkt, anstränger vi oss att ta hänsyn till välbefinnandet hos vår personal, våra leverantörer, våra studenter och de samhällen dit vi skickar våra studenter.

Genom medvetande skapas handling och hållbar utveckling kommer alltid att utgöra ett pågående arbete. Vår Policy för Hållbar utveckling är bara första steget i en lång process som varje organisation förr eller senare måste engagera sig i.

För närvarande implementerar vi en handlingsplan som för idéerna om hållbar utveckling längre in i hjärtat av vår affärsverksamhet. Detta inkluderar att ta tag i de globala utmaningar som kan hanteras på policynivå och att säkra att våra studenter kommer till proaktiva skolor som tar hand om frågorna på lokal nivå.
 

Kan ett företag inom reseindustrin någonsin bli ”grönt”?

Att resa med flyg är inte miljövänligt; det är ett faktum. Å andra sidan är resandet en hörnsten i ESL:s identitet och det som vi står för. För att lära känna världen är det ofrånkomligt att resa och att se saker med egna ögon. Vi uppmuntrar våra studenter att resa med tåg där så är möjligt, men i många fall är flyget det enda realistiska alternativet.

Hur löser man denna interna konflikt?
 

Kompensation av CO2-utsläpp

Vi vidtar frivilliga åtgärder för att kompensera för våra CO2-utsläpp och stödjer innovativa lösningar inom klimatskydd. Alla våra medarbetares resor är CO2-kompenserade.

 

ACSR-åtgärder

Vi har vidtagit ett stort antal åtgärder för att minska avfall och för att uppmuntra till ett ansvarigt förhållningssätt på våra kontor, allt från att anlita leverantörer av förnybar energi till att köpa Fair Trade eller regionala produkter.
 

Välgörenhets- och humanitära projekt

Vi stödjer kontinuerligt ett antal humanitära projekt på välgörenhetsgrund.

CSR självvärderingsverktyg

Tack vare vårt CSR självvärderingsverktyg har vi profilerat oss som spjutspets inom hållbar utveckling i språkresesektorn.


 

5 SKÄL ATT VÄLJA ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

 1. Star Agency Europe
 2. ESL VALD TILL BÄSTA SPRÅKRESEFÖRMEDLARE I EUROPA

  För femte gången har ESL – Språkutbildning utomlands tagit hem titeln som bästa språkreseförmedlare i Europa vid ST Awards-galan 2016.

 3. LÄGSTAPRISGARANTI

  Vi återbetalar prisskillnaden, om du för samma kurs, på samma skola och på samma villkor skulle finna ett billigare pris hos någon annan språkreseförmedlare i Sverige.

 4. GRATIS OCH PERSONLIG SERVICE 

  Vi erbjuder dig en personlig och helt kostnadsfri uppföljning av varje steg av din språkresa. 

 5. KUNDTILLFREDSSTÄLLELSE  

  Under 2016 har 97 % av våra studenter rekommenderat ESL – Språkutbildning utomlands till sina närmaste.

 6. KVALITETSCERTIFIERING 

  ESL – Språkutbildning utomlands är erkänd av kvalitetskontrollorgan inom utbildning och turism.

SPRÅKTESTER ONLINE

Kolla din språknivå online på några minuter!

RESEBERÄTTELSER

Hannelore V.

Bournemouth är en angenäm stad med en fin strand, massor av sportmöjligheter och vackra trädgårdar. Min tvåveckorsvistelse var en fin erfarenhet. Jag tog lektioner på Kings. Denna skola har ett mycket gott rykte och dess lärare är mycket professionella och vänliga. Här fick jag tillfälle att öva min engelska med infödda. Jag tycker det är viktigt att använda min engelska i dagliga situationer, eftersom språket blir alltmer viktigt internationellt och i yrkessammanhang. Jag bodde hos en brittisk värdfamilj, något jag verkligen rekommenderar. Med den erfarenhet jag fått, skulle jag till och med rekommendera att delta i en sommarskola i yngre ålder, exempelvis under det sista gymnasieåret. ESL hjälpte mig verkligen i mitt beslutsfattande och jag fick stort förtroende för denna organisation. Jag hade en oförglömlig upplevelse och skulle inte tveka att göra om den!

Läsa mer
Guillermo Perdiguero Ruiz

Jag ville studera här på Kings för att förbättra inte bara min engelska, utan även mina kunskaper i juridisk engelska. Eftersom jag har examen i administration och företagsledning, samt i juridik, kände jag att studera här vore ett tillfälle att förstärka min yrkeskarriär.

För det första, under lektionerna lärde vi oss en ordentlig mängd nya termer och ord, vilka helt klart är viktiga ur olika synvinklar: från för någon som önskar klara en specifik examen, till det enkla fallet där någon vill förbättra sitt CV, eller bara vill lära sig engelska för livet i allmänhet.

För det andra, utgör de delade lägenheter som språkskolan Kings disponerar, på några minuters avstånd, ett perfekt komplement för någon som är intresserad av att studera här. Utöver det utmärkta läget och närheten till all typ av service, är rummen nya och perfekt anpassade för de dagliga behoven.

Läsa mer
Aitziber Leatxe Álvarez de Eulate

Min tid på Shafston College har varit underbar! Skolan är som en familj - liten och bekväm. Att träffa studenter från andra länder har varit väldigt trevligt - att ha fått lära känna deras vanor och ibland deras språk. Lärarna tar hand om studenterna - jag hade aldrig klarat min Cambridgeexamen utan deras stöd och extrahjälp. Den administrativa personalen var fantastisk och jag har haft en härlig tid och lärt mig massor på Gold Coast.

Läsa mer

COMMUNITY ESL – SPRÅKUTBILDNING UTOMLANDS

Upptäck reseberättelser, uppfattningar och anekdoter av våra studenter som varit på språkresa genom våra bloggar, våra sidor på sociala medier och våra olika plattformar online.

VIDEOFILMER