ESL Junior language courses Malibu Campus 10 17

Malibu Campus (10-17)

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Malibu Campus (10-17)

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Malibu Campus (10-17)

Malibu, Kalifornien – du kommer att vara en av de priviligierade som får lära dig engelska på denna enastående plats! Den lilla staden breder ut sig längs Stilla Havets vackraste stränder och bara dess namn väcker drömmar. Öppna ögonen och fyll sinnet av underbara bilder: Santa Monicas berg, de undanskymda stränderna eller surfarnas spelande muskler, alla affärerna och filmstjärnornas lyxvillor… Du är där, i hjärtat av Kalifornien!

Sommarprogrammet genomförs på universitetet Pepperdines stora campus, på en liten kulle i Malibus omgivningar, med en hänförande utsikt över Oceanen. Känn dig som en amerikansk student och upplev denna erfarenhet som förenar studier, sport och fritid. För allt finns här: ett modernt residens, ett kompetent och engagerat lärarteam, ljusa och rymliga klassrum och en fantastisk infrastruktur för idrott. Här får du tillfälle att spela tennis, simma, spela basket, volleyboll, spela beachvolley, fotboll, simma, eller utöva friidrott, …. Alla dessa aktiviteter är inkluderade och praktiseras under tillsyn av kvalificerade ledare på amerikanskt vis, det vill säga med gott humör! Tre gånger i veckan får du tillgång till internet i datorrummet för att surfa på nätet eller för att hålla kontakten med din familj och dina vänner hemma.

Pluspunkter

 
Malibu Campus (10-17)
1 / 10
prev
next

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Residens

ESL-campus-accommodation-3

Från klassrummen tar du dig till residenset på ett par minuter, där du bor i tvåbäddsrum. Fyra deltagare delar ett badrum. Du kan träffa dina vänner i de gemensamma utrymmena för att prata eller utbyta erfarenheter. Pojkar och flickor bor på olika våningsplan/delar. Du har helpension under vistelsen. En drömtillvaro för din språkresa under Kaliforniens sol!

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Los Angeles language stay
Andra skolor i området
Los Angeles
ESL junior language courses Los Angeles summer camp 12 17
Los Angeles
Los Angeles Summer camp (12-17)
 
ESL Junior Language courses New Haven Campus 13 17
New Haven
New Haven Campus (13-17)
 
ESL Junior language courses UBC summer camp 10 17
Vancouver
UBC Summer Camp (10-17)