ESL Junior language courses Malibu Campus 10 17

Malibu Campus (10-17)

Malibu Campus (10-17)

(26/6 - 30/7 2024)

Malibu, Kalifornien – du kommer att vara en av de priviligierade som får lära dig engelska på denna enastående plats! Den lilla staden breder ut sig längs Stilla Havets vackraste stränder och bara dess namn väcker drömmar. Öppna ögonen och fyll sinnet av underbara bilder: Santa Monicas berg, de undanskymda stränderna eller surfarnas spelande muskler, alla affärerna och filmstjärnornas lyxvillor… Du är där, i hjärtat av Kalifornien! Sommarprogrammet genomförs på universitetet Pepperdines stora campus, på en liten kulle i Malibus omgivningar, med en hänförande utsikt över Oceanen. Känn dig som en amerikansk student och upplev denna erfarenhet som förenar studier, sport och fritid. För allt finns här: ett modernt residens, ett kompetent och engagerat lärarteam, ljusa och rymliga klassrum och en fantastisk infrastruktur för idrott. Här får du tillfälle att spela tennis, spela basket, volleyboll, spela beachvolley, fotboll, simma, eller utöva friidrott, …. Alla dessa aktiviteter är inkluderade och praktiseras under tillsyn av kvalificerade ledare på amerikanskt vis, det vill säga med gott humör! Tre gånger i veckan får du tillgång till internet i datorrummet för att surfa på nätet eller för att hålla kontakten med din familj och dina vänner hemma.

Pluspunkter

 
Malibu Campus (10-17)
1 / 10

Pluspunkter

  • Vacker plats i Kalifornien med utsikt över Stilla havet
  • Några av de mest kända stränderna i Los Angeles ligger på bara en kort bilresa bort
  • De mest populära områdena i Los Angeles, inklusive Beverly Hills, Hollywood och Santa Monica är lätta att nå från campus

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Studenternas nationaliteter

      Kazakstan
      Brasilien
      Frankrike
      Spanien
      Schweiz
      Tyskland
      Turkiet
      Vietnam
      Italien
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens

ESL-campus-accommodation-3

Från klassrummen tar du dig till residenset på ett par minuter, där du bor i tvåbäddsrum. Fyra deltagare delar ett badrum. Du kan träffa dina vänner i de gemensamma utrymmena för att prata eller utbyta erfarenheter. Pojkar och flickor bor på olika våningsplan/delar. Du har helpension under vistelsen. En drömtillvaro för din språkresa under Kaliforniens sol!

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.