esl english england Oxford Brookes University Campus 11 17 hero

Oxford Brookes University Campus (13-17)

Oxford Brookes University Campus (13-17)

Oxford Brookes University Campus (13-17)

(23/6 - 18/8 2024)

Skolan ligger på det ikoniska campuset Oxford Brookes, som perfekt representerar stadens anda: en perfekt blandning mellan den gamla världen och den nya. Faciliteterna består av en modern byggnad med tio klassrum, en imponerande idrottshall, stora öppna ytor och ett flertal av lounger för umgänge. Klassrummen är stora och ljusa, med traditionella whiteboards och projektorer. Varje grupp har inte mer än 17 elever som får tillsyn dygnet runt. Mellan lektionerna kan eleverna delta i det imponerande aktivitetsprogrammet som organiseras av skolan och som inkluderar sport, kulturaktiviteter och sociala evenemang.

Pluspunkter

 
Oxford Brookes University Campus (13-17)
1 / 10

Pluspunkter

  • Ett modernt campus med utmärkta reseförbindelser med resten av Toronto
  • Många roliga aktiviteter som kombinerar nöje med språkundervisning
  • Underbar grönskande stad med vänlig befolkning

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

British Council
esl british council accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Italien
      Spanien
      Israel
      Grekland
      Tjeckiska Republiken
      Argentina
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens

ESL Languages residence Oxford Brookes University Campus

Våra partnerresidens erbjuder en rolig, social vistelse i Oxford, på mellan 3 och 12 minuters gångavstånd från skolan. Du i enkelrum med antingen eget eller delat badrum. Varje rum har WI-FI, skrivbord, stol och garderob. Residenset kommer att tillhandahålla och byta sängkläder, men du tar med egna handdukar och tvättar din egen tvätt i tvättstuga på plats mot en liten avgift. Studenterna serveras alla sina måltider i cafeterian på plats och rummen städas varje vecka. Residenset har gott om gemensamma faciliteter inklusive ett kök och flera lounger.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.