ESL Languages JUN London Spring Campus hero

London Spring Campus (10-17)

London Spring Campus (10-17)

Friluftsälskare kommer att ha en underbar tid på detta lugna, säkra campus med trevlig utsikt över Surrey Hills. Campusbyggnaden är stor, men kompakt för att upprätthålla en intim miljö, där varje grupp har högst 15 deltagare och tillsyn dygnet runt. Skolan har högkvalitativa studieutrymmen inklusive flera klassrum utrustade med både traditionella och digitala whiteboards, en datasal och ett tyst studieområde. Det finns också gott om faciliteter för studenterna att njuta av med tillsyn, inklusive inomhussportanläggningar, en teater, pool, en trevlig matsal och väl tilltagna ytor för utomhussporter.

Pluspunkter

 
London Spring Campus (10-17)
1 / 10

Pluspunkter

  • Campus med härligt läge mitt i den gröna och lugna engelska landsbygden
  • Omfattande aktivitetsprogram i kombination med tillsyn dygnet runt för att se till att det aldrig blir ett tråkigt ögonblick
  • Bankfack på plats för studenter att lämna sina pengar och pass för säkerhet och trygghet.

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Residens

ESL Languages residence London Spring Campus

Detta residens ligger på campus för att dra nytta av det underbara landskapet, tillsynen dygnet runt och skolans utmärkta faciliteter. Det finns enkel-, tvåbädds--, trebädds-- och fyrbäddsrum. Studenterna kommer att placeras efter tillgängliga platser, men de kan uppge sin preferens vid bokningen. Varje rum har säng, garderob, skrivbord och sängkläder, samt tillgång till ett delat badrum. Alla måltider serveras i matsalen. Studenternas tvätt tas om hand av residenset en gång i veckan. Det finns bankfack på campus där studenterna kan lägga in sina pengar och pass.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.