junior language courses brighton with a host family 13 17 years esl

Brighton i värdfamilj (13 - 17 år)

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Brighton i värdfamilj (13 - 17 år)

Free quote
Gratis Prisoffert
Book now
Boka nu

Brighton i värdfamilj (13 - 17 år)

Att bo i en värdfamilj i Brighton är idealiskt för att omedelbart känna sig mitt i det dagliga engelska livet. Du kan tala engelska från morgon till kväll med dina värdar. Ta till vara atmosfären i denna mysiga kuststad: i Brighton hittar du massor av unga studenter som kommit från världens alla hörn och som ger gatorna liv, roar sig på stranden och shoppar i affärerna i centrum eller i de små boutiquerna. Anslut dig till denna glada studentgrupp och när kvällen kommer återser du din värdfamilj.

Pluspunkter

 
Brighton i värdfamilj (13 - 17 år)
1 / 10
prev
next

Skolfakta

#
Skolstorlek:
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Värdfamiljerna, som noggrant väljs ut för att ge dig en berikande, kulturell upplevelse, erbjuder dig en trygg miljö under din vistelse i Brighton. Du bor i tvåbäddsrum (med en annan student av samma kön), delar de gemensamma utrymmena med dina värdar, samt får frukost och middag hos värdfamiljen. Under veckan äter du lunch på campus eller på olika restauranger i staden (beroende på tidpunkt för kursen) och under veckosluten får du ett lunchpaket att ta med dig på utflykterna. Fördjupningen i en engelsk familjs dagliga liv ger dig tillfälle att lära dig om deras vanor och traditioner, samtidigt som du övar engelskan på ett otvunget sätt. I möjligaste mån strävar skolan efter att inte placera två deltagare med samma modersmål i samma värdfamilj.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Brighton language stay 2
Andra skolor i området
Brighton
ESL Junior language courses Brighton College 9 17
Brighton
Brighton College (9-17)
 
ESL Junior language courses Brighton Campus 10 17 years
Brighton
Brighton Campus (10-17)
 
ESL Junior language courses London City Campus 13 17
London
London City (13-17)