ESL Lexis Perth

Lexis English Perth Beach

Lexis English Perth Beach

Vår partnerskola är belägen på den berömda Sunset Coast, på Scarborough Beach, endast ett stenkast från denna kustremsa där man ser livsglädje dygnet runt. Separerad från stranden av en rad barer, klubbar, restauranger och internetkaféer, en kvarts resa från Perths centrum med kollektivtrafik, har skolan 16 ljusa och bekväma klassrum. Alla rum ligger runt en solindränkt uteplats, där det också finns en cafeteria. Ett kök står till studenternas förfogande och ett rekreationsområde erbjuder olika spel i en avslappnad atmosfär. Vissa datorer anslutna till internet är tillgängliga för de studerande och Wi-Fi är gratis i hela byggnaden. Den unika placeringen av skolan, nära de vackra stränderna, återspeglas också i det inre av kursgården. Här hänger windsurfing-brädor på väggarna och ett strålande ljus samt ljusa färger ger lokalerna energi och vitalitet.

Pluspunkter

 
Lexis English Perth Beach
1 / 10

Pluspunkter

  • Den mytomspunna staden Perth
  • Dynamisk skola med erfarna lärare
  • Mycket goda möjligheter till förberedelse inför officiell tentamen
  • Attraktiv miljö för sportutövande

Skolfakta

Nivåer:
Examina:
Skolstorlek:
Boende:
Handikappsanpassning
WiFi är gratis

Student fakta

Minimumålder:
år
Medelålder:
år
Gruppstorlek:

Ackrediteringar

English Australia
esl english australia accreditation

Studenternas nationaliteter

      Brasilien
      Colombia
      Japan
      Spanien
      Schweiz
      Frankrike
      Italien
      Chile
      Sydkorea
      Tyskland
      Övriga

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Loading...

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Att dela det dagliga livet i en australisk familj är en oförglömlig upplevelse. Med stor gästfrihet, ger invånarna i Perth dig ett varmt välkomnande och får dig att uppleva ett autentiskt Australien. Du bor i enkelrum, med halvpension under veckan och helpension på helger och du delar de andra rummen med dina värdar. I denna familjära och avslappnade atmosfär, kommer du att känna dig bekväm med att prata engelska och tillämpa vad du lärt i klassrummet. Du når kurscentret på mindre än en halvtimme i genomsnitt, med kollektivtrafik eller cykel.

Hotell (backpackers)

ESL-hotel-accommodation-2

Lexis English-skolan föreslår enkla och billiga hotell, inte långt från kurscentret. Kontakta oss för mer information.

Delad lägenhet Glendalough

ESL Languages Glendalough Student House Lexis Perth

Denna bostad är perfekt för studenter som vill bo centralt och ligger i hjärtat av Perth, bara 30 minuter med kollektivtrafik från skolan. Du erbjuds valet av ett eget eller ett tvåbäddsrum i en delad lägenhet med två andra rum, ett gemensamt badrum, kök, vardagsrum med TV, Wi-Fi och gratis tvättmöjligheter. Varje rum är inrett med ett skrivbord, stol och en garderob - studenterna får också sängkläder, men måste ta med egna handdukar. Du har självhushåll och en städservice för rummen är tillgänglig mot en extra avgift. Du kan umgås med dina lägenhetskamrater och njuta av det australiensiska solskenet på den mysiga uteplatsen.

Varför välja boende genom oss

ESL icon house
Garanterat boende

Att hitta rätt boende kan vara stressande. Därför garanterar vi att vi hittar det perfekta boendealternativet för dig innan du ens landat på ditt resmål.

ESL-solid-bus
Bekväm transport

Våra boenden är handplockade för att säkra att din resa till språkskolan ska vara så säker, pålitlig och smidig som möjligt.

ESL icon people in sheild
Tryggare och bekvämare

Alla våra boendealternativ är noggrant kontrollerade för att säkra att du ska veta exakt vad du får när du gör ditt val vid bokningen av ditt program.