Lexis English

Vår partnerskola är belägen på den berömda Sunset Coast, på Scarborough Beach, endast ett stenkast från denna kustremsa där man ser livsglädje dygnet runt. Separerad från stranden av en rad barer, klubbar, restauranger och internetkaféer, en kvarts resa från Perths centrum med kollektivtrafik, har skolan 16 ljusa och bekväma klassrum. Alla rum ligger runt en solindränkt uteplats, där det också finns en cafeteria. Ett kök står till studenternas förfogande och ett rekreationsområde erbjuder olika spel i en avslappnad atmosfär. Vissa datorer anslutna till internet är tillgängliga för de studerande och Wi-Fi är gratis i hela byggnaden. Den unika placeringen av skolan, nära de vackra stränderna, återspeglas också i det inre av kursgården. Här hänger windsurfing-brädor på väggarna och ett strålande ljus samt ljusa färger ger lokalerna energi och vitalitet.

Pluspunkter

 
Lexis English
1 / 10
prev
next

Pluspunkter

<ul><li>Den mytomspunna staden Perth</li><li>Dynamisk skola med erfarna lärare</li><li>Mycket goda möjligheter till förberedelse inför officiell tentamen</li><li>Attraktiv miljö för sportutövande</li></ul>

Skolfakta

#
Skolstorlek:
L
#
Examina:
Cambridge (B2 First)
Cambridge (C1 Advanced)
Cambridge (C2 Proficiency)
#
Minimiålder:
16 år
#
Studenternas nationalitet:
Fler än 3 länder
#
Boende:

Ackrediteringar

English Australia
esl english australia accreditation
CSN
ESL accreditation CSN

Boende

ESL´s skolor garanterar samma utmärkta standard för ditt boende som för din kurs. Vi hjälper gärna till med att hitta det bästa boendet för Dig.

Värdfamilj

ESL-host-family-accommodation-3

Att dela det dagliga livet i en australisk familj är en oförglömlig upplevelse. Med stor gästfrihet, ger invånarna i Perth dig ett varmt välkomnande och får dig att uppleva ett autentiskt Australien. Du bor i enkelrum, med halvpension under veckan och helpension på helger och du delar de andra rummen med dina värdar. I denna familjära och avslappnade atmosfär, kommer du att känna dig bekväm med att prata engelska och tillämpa vad du lärt i klassrummet. Du når kurscentret på mindre än en halvtimme i genomsnitt, med kollektivtrafik eller cykel.

Residens The Tide (minimum 4 veckor, från 18 år)

ESL-residential-accommodation-2

Njut av ditt privata rum med eget badrum på detta ultramoderna residens … du bor bara 200 meter från stranden och på fem minuter till fots från campus! Sängkläder tillhandahålls, men du tar med dig egna handdukar. Utöver en fantastisk simbassäng, bjuder residenset på moderna och stilfulla gemensamma utrymmen där du kan koppla av, studera och umgås. Wi-Fi är gratis, betaltvättstuga finns och gemensamma ytor städas vardagar.

Hotell (backpackers)

ESL-hotel-accommodation-2

Lexis English-skolan föreslår enkla och billiga hotell, inte långt från kurscentret. Kontakta oss för mer information.

prev
LADDA FLER (1 more accommodation)
ESL Perth language stay
Andra skolor i området
Perth
ESL Lexis English Noosa
Noosa
Lexis English
 
ESL Lexis Sydney
Sydney
Lexis English
 
ESL English South Africa Cape Town EC
Kapstaden
EC