Språkresor i Toronto, Kanada

Toronto ligger vid Ontariosjön och heter Tarantua på indianernas språk: platsen där mångfalden samlas. Det är en verkligt mångkulturell metropol med mer än fem miljoner invånare och där alla möjliga nationaliteter lever sida vid sida: greker, portugiser, pakistanier, vietnameser, jamaicaner, med många flera.

Toronto har en futuristisk stadsplan, med ett exceptionellt kulturutbud. Den är känd som ett ekonomiskt centrum som gör den till landets finanshuvudstad och här finns också ett fantastiskt nattliv. Om du kommer hit i september får du inte missa den internationella filmfestivalen. Denna stad som ofta beskrivs som världens trevligaste har alla de fördelar som ett mindre kustsamhälle kan ha och det räcker att åka upp i CN Tower för att få en ordentlig överblick över stadens utsträckning.

Läsa mer

Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Är du intresserad av denna stad?

Varför välja ESL?

 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.