Språkresor i Shanghai, Kina

Shanghai är en viktig exporthamn sedan över tusen år och drar stor nytta av sitt läge i Yangtzeflodens delta. Det är landets främsta internationella handelshamn. Här tar man emot varor från andra sidan havet för att transportera dem till resten av Kina via den majestätiska Yangtzefloden, Asiens längsta flod som sträcker sig över 6500 kilometer.

Se vårt urval av skolor - Shanghai

 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskola ligger mitt i stadens centrum, i närheten av gågatan Nanjing och runt omkring finns...

  Från 5775 SEK
  555 EUR för 2 veckor
Denna jättestad är en av de mest vidsträckta och folkrikaste i världen. Staden delas i två delar av en biflod till ”flodernas flod”. På den vänstra sidan hittar du Puxi, där de flesta av stadens sevärdheter finns. På andra sidan, Pudong, ligger affärskvarteren. Dygnet om promenerar folk längs den magnifika Zhongshanlu-boulevarden, eller ”Bund”, den mest berömda promenadgatan i staden, med eleganta fasader i kolonialstil från förra seklets början. Nankinggatan, som är stadens huvudgata och mer än fem kilometer lång, är den främsta shoppinggatan. Myllret av fotgängare och de lodräta reklamskyltarna som staplats på varandra kan lätt ge svindel, men inte lika mycket som det nya TV-tornet i änden av gatan. Det är 460 meter högt, upplyst nattetid och fungerar som tydligt riktmärke.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.