Språkresor i Moskva, Ryssland

Moskvas ursprung som Rysslands symbol för den andliga och politiska makten går mer än 800 år tillbaka i tiden. Det är alltså inte överraskande att staden idag fungerar som både barometer för och källa till de otaliga förändringar som ägt rum i Ryssland under de senaste åren.
Stadens vitalitet och den omåttliga storleken – Europas största mångmiljonstad med över 13 miljoner invånare – är en direkt konsekvens av kommunismens fall och moskvabornas ansträngningar för att skapa sig nya liv. Ingen annanstans är det moderna Rysslands kontraster tydligare än här – med de gamla klostren bredvid ultramoderna byggnader, nya miljonärer i limousiner som kör förbi gamla Lador från kommunisttiden. Moskva är också ett centrum där alla vägar möts. Staden har verkligen denna förtrollande, orientaliska färg, både i sin arkitektur och i sin befolkning, vilket vittnar om dess status som huvudstad och tecken på den enorma blandningen mellan öst och väst. Moskva är en stad som aldrig sover, där man helt enkelt hittar allt och där allt verkar möjligt – från nattklubben ”Gazgolder” till ”Mix” via ”Proekt OGI”, eller Moskvas universitets trädgårdar.
Läsa mer

Se vårt urval av skolor - Moskva

 • Lägg till i favoriter

  Vår partnerskola ligger på några minuters promenadavstånd från stationen Belorusskaja, dit tågen från...

  Från 3932 SEK
  370 EUR för 1 vecka
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder
Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.