Språkresor i Kapstaden, Sydafrika

Kapstaden är ett paradis i södra Afrika, där Atlanten och Indiska oceanen möts. Staden breder ut sig nedanför Devil’s Peak, Taffelberget och Lion’s Head, som höjer sig mer än 1000 meter över staden.

Se vårt urval av skolor - Kapstaden

 • Lägg till i favoriter

  Studera engelska i hjärtat av Kapstaden! Med sina panoramavyer över Oceanen och Taffelberget, erbjuder...

  Från 2962 SEK
  279 EUR för 1 vecka
Det är en imponerande port till denna livliga och kosmopolitiska plats, där den aldrig avtagande rytmen och sången känns i varje gathörn. Här finns också en exotisk fauna och frodig flora, fantastiska vinodlingar och perfekta surfingvågor. Den färgstarka kolonialhistorien märks i den varierade arkitekturen, som återspeglar alla de kulturer och traditioner som bidragit till stadens utveckling. Medan olika folkslag och generationer anpassar sig till varandra inför en harmonisk framtid är Kapstaden å sin sida redan en modern stad, med otaliga restauranger, butiker, konstgallerier, museer och parker som pryder de fashionabla kvarteren. Du kommer också att upptäcka att stadens omgivningar ger dig anledningar till fantastiska safarier och utflykter.
Hitta en skola på kartan

Hitta den perfekta skolan

Tack vare vår Course Finder kan du ange dina önskemål och hitta den skola som passar dig bäst.

Jämför skolorna med vår Course Finder

Andra städer i landet

Är du intresserad av denna stad?
Varför välja ESL?
 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.