Språkresor i Italien

Med sitt romantiska rykte, avundsvärda romerska arkitektur och odiskutabelt världens bästa kök, är Italien på varje resenärs ”bucket list”. Anmäl dig till ett av våra program sabbatsår i Italien med fördjupning i italienska och lär dig språket i ett land som verkar komma direkt från en film!

Italiens kronjuvel, Rom, är den perfekta platsen för att lära dig italienska och uppleva det bästa av Italien. Beställ espresso under pauserna mellan lektionerna, besök stadens fantastiska museer och ta en aperitivo i Trastevere när solen börjar gå ner. Utforska varje hörn av landet, från Amalfikustens vitkalkade byar till Toscanas soliga åkrar och de underbara blå sjöar i norr. Du kan även få göra en praktik under ditt gap year i Italien för att ta dina färdigheter till nästa högre nivå!
Läsa mer

Hitta en stad på kartan

Är du intresserad av detta land?

Varför välja ESL?

 • Vald till bästa språkreseförmedlare

  Vald till bästa språkreseförmedlare

  ESL är en Lifetime Award-vinnare, efter att ha vunnit titeln som Bästa Språkreseförmedlare i Europa fem gånger vid ST Star Awards.

 • Lägstaprisgaranti

  Lägstaprisgaranti

  Du får tillbaka mellanskillnaden om du hittar ett bättre pris för samma program hos en annan språkreseförmedlare.

 • Gratis service

  Gratis service

  Utnyttja vår personliga och kostnadsfria service - 97 % av våra kunder skulle rekommendera oss till sina vänner och släktningar.